Sony Ericsson W995 almayı düşünüyorum yardımcı olur musunuz ?

Sponsorlu Bağlantılar

gurkan__252

Üye
ben yorumlrı okudum W995 i elime alıp görmedim ama ben alacağım teli özellikle internete girmek ve maillerime rahatlıkla ulaşmak ve msn kullanımı için istiyorum

incelediğim kadarıylaaaa
nokia E71 ile SE W995 arasında kaldım.

sizce hangisini tercih etmelyim aralarında fiyat farkıda aşağı yukarı 100 lira kadar

ve tel aldığımda vodofone 7,90 lık paket kullanmayı düşündüğümüde belirtmek istiyorum

yorum yapan arkadaşlaar yardımcı olursa sevinirim

çok uzun bir süre cep bilgisayarları kullanan biri olaraktan c902-w995 gibi modellere geçince tuş yapısından aşırı sıkıntı çektim..

ama iş E71 - W995 kıyaslamasına girerse.

E71 seçersen kazançların,
-Tam klavye
-Symbian işletim sistemi

W995 seçersen kazanlarıni
-8.1 mp cam(her ne kadar orjinal haline söylenmedik sözde kalmasa mod ile tertemiz görüntüler alınıyor)
-16 gb harici hafıza (8 gb kutuda)
-oldukça canlı ekran
-ekrana baktıkça yazı stillerinin kalitesiyle sürekli ekrana bakmak istemen
-e71 e oranla kıyaslanmayacak kalitede grafik kalitesi
-daha seri bir sistem
-stereo hoparlör
-çok daha kaliteli müzik keyfi
-mod ile walkman 4.0

ve mod ile sayamayacağım kadar daha çok eklenti.

ANCAK!
artık bu telefon cid53 değil cid81 olarak üretilmekte ve piyasada hep 81 i mevcut.
bu yüzden modlamada eğer işi çok daha farklı yerleregetirirm diyorsan (patch-elf) bunlar için tahminimce bi kaç ay daha beklemen gerekicek, ama bu geliştiriciler dünyasında neyin ne zaman olucağı blli olmaz. bakarsın yarın çıkartırlar bakarsın 3 ay sonra ;)

bu kadar az ve öz bi kıyaslamadan sonra karar senin.
ancak bende çok çelişkide kaldım.
şuan bile e72 mi alsam diyorum ama kullanamam en fazla 1 ay sarmaz sıkılıyorum.

sen kararını w995 ten yana kullan güven bana pişman olmazsın ;)

dancdevil

Üye
biri wifisi yavaş demiş ama ben en basitinden örnek vereyim
geçen youtubeden bir tane video indirdim 12mb boyutunda, 500kbs ile indirdi

kimmiso

Üye
teşekkür ederim

gerçekten yardımcı oldunnn

sağolasınnnn

çok uzun bir süre cep bilgisayarları kullanan biri olaraktan c902-w995 gibi modellere geçince tuş yapısından aşırı sıkıntı çektim..

ama iş E71 - W995 kıyaslamasına girerse.

E71 seçersen kazançların,
-Tam klavye
-Symbian işletim sistemi

W995 seçersen kazanlarıni
-8.1 mp cam(her ne kadar orjinal haline söylenmedik sözde kalmasa mod ile tertemiz görüntüler alınıyor)
-16 gb harici hafıza (8 gb kutuda)
-oldukça canlı ekran
-ekrana baktıkça yazı stillerinin kalitesiyle sürekli ekrana bakmak istemen
-e71 e oranla kıyaslanmayacak kalitede grafik kalitesi
-daha seri bir sistem
-stereo hoparlör
-çok daha kaliteli müzik keyfi
-mod ile walkman 4.0

ve mod ile sayamayacağım kadar daha çok eklenti.

ANCAK!
artık bu telefon cid53 değil cid81 olarak üretilmekte ve piyasada hep 81 i mevcut.
bu yüzden modlamada eğer işi çok daha farklı yerleregetirirm diyorsan (patch-elf) bunlar için tahminimce bi kaç ay daha beklemen gerekicek, ama bu geliştiriciler dünyasında neyin ne zaman olucağı blli olmaz. bakarsın yarın çıkartırlar bakarsın 3 ay sonra ;)

bu kadar az ve öz bi kıyaslamadan sonra karar senin.
ancak bende çok çelişkide kaldım.
şuan bile e72 mi alsam diyorum ama kullanamam en fazla 1 ay sarmaz sıkılıyorum.

sen kararını w995 ten yana kullan güven bana pişman olmazsın ;)

by_gezgin

Üye
10 numara telefon korkmadan alın

Captain

Üye
    Konu Sahibi
wifisiyle 400 kb/sn ile indirdim hiç te yavas değil :)

Utkii

Üye
arkadaşlar tüm yorumları okuduğumdan anladığım şu hatam varsa söyleyin;
1. kamerasının xenon flaş olması kötü sanırım gece çekimi iyi değil diyenler var bunu bi konuşalım
2. olarak wi-fi sine yavaş diyenler var anladığım kadarıyla modemin hızına bağlı olarak yavaşlık veya hızlılık bundan kaynaklanıyor
3. buda benim sorum bende W995 almayı düşünüyorum fakat telefon dayanıklı mı bu konuda görüşlerinizi istiorum şuan G705 var bu telefonun otofokus u olsa çok kullanışlı olabilirmiş bide denize düşürdüm o yüzden W995 almayı düşünüyorum

Captain

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar tüm yorumları okuduğumdan anladığım şu hatam varsa söyleyin;
1. kamerasının xenon flaş olması kötü sanırım gece çekimi iyi değil diyenler var bunu bi konuşalım
2. olarak wi-fi sine yavaş diyenler var anladığım kadarıyla modemin hızına bağlı olarak yavaşlık veya hızlılık bundan kaynaklanıyor
3. buda benim sorum bende W995 almayı düşünüyorum fakat telefon dayanıklı mı bu konuda görüşlerinizi istiorum şuan G705 var bu telefonun otofokus u olsa çok kullanışlı olabilirmiş bide denize düşürdüm o yüzden W995 almayı düşünüyorum
1) evet xenon flas yok o biraz kötü ama gündüz çekimleri iyi :oke:
2) wi-fi de hızlı ama dediğimiz gibi modeme göre değişiyor ben 500 kb/sn ile indirdim :oke:
3) valla dayanıklı gibi duruyor henüz kızağından felan şikayet eden yok biraz kapağı oynuyor oda çok sert olursa tuş takımını felan çiziyor diye ayrıca esneme payı kapak açıkken yere düştüğü zaman ekranı kırma diye :oke:
Sonuç olarak süper bir cep telefonu Sony Ericsson marka bir cep telefonu ne kadar kötü olabilirki ;) :D

Utkii

Üye
xenon flaş yok mu :S peki normal ışık mı var sony ericsson un sitesinde bi flaşdan bahsedior o ne oluor peki :S

oneroz1

Üye
Arkadaşlar benimde suan w995 var yaklaşık 4 aydır kullanıyorum çok memnunum gerek duruşu olsun gerek ses kalitesi olsun çok başarılı bir telefon kamerasına kötü dien arkaşlar var gündüz çekimleri gayet güzel fakat geçede çok kötü deil idare eder düzeyde ayrıca telefonu elinize aldığınızda bu açığını unutuyorsunuz çünkü kullanması çok zevkli bir telefon grafikleri okadar güzelki sürekli ekrana bakası geliyor insanın özellikle müzik dinlerken tuşların turuncu olması ayrı bir hava katıyor.. wirles la ilgili sorun yaşamış bir arakaşımız galiba.. benim bi sorunum olmadı birkaç kafede denedim 400 500 kb arası video indiriliyor youtubeden yavaş deil dayanıklılık konusuna gelince 2 3 defa düşürdüm hasar yok ama tabi size kalmış birşey sonuçta eğer ben telefonumu hor kullanırım düyorsanız nokia alın derim kesinlikle sonylerden daha sağlam ama kaba duruyorlar.. 8 gb lık hafıza kartıyla geliyor yarısını anca doldurdum herangi bir kasma yok sadece açılışta biraz yavaş okadar .. yani uzun lafın kısası hoş güzel görünün ve çok özellikli bir telefon arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim..

Utkii

Üye
anlaşıldı bi flaşı tartışılır onuda xenon flaş yapsalarmış üstüne telefon yokmuş bide cam mı ne yüklemek gerekiormuş neyse artık o yani kısacası ben kararımı verdim 2 gün sonrada alıorum telefonumu :D

Captain

Üye
    Konu Sahibi
anlaşıldı bi flaşı tartışılır onuda xenon flaş yapsalarmış üstüne telefon yokmuş bide cam mı ne yüklemek gerekiormuş neyse artık o yani kısacası ben kararımı verdim 2 gün sonrada alıorum telefonumu :D

hayırlı olsun kardeş :)

kural82

kural82

Üye
pehh hiç memnun diğilim kimseyede tavsiye etmem o telefonun övünülecek tek yanı mesajlarda sohbetler bölümü olması tek tuşla msj kolaylığı var okadarr

Captain

Üye
    Konu Sahibi
pehh hiç memnun diğilim kimseyede tavsiye etmem o telefonun övünülecek tek yanı mesajlarda sohbetler bölümü olması tek tuşla msj kolaylığı var okadarr

şahsen çok memnunum telefonumdan neden beğenmiyorsunuz ki ? :hmmm

gurkan__252

Üye
modası kaçtı artık w995 in :D

by_FeAr

by_FeAr

Üye
bi ben alamadım şu tel. inş alıcam SE yeri başkadır bu alemde :):)

keys20

Üye
arkadaşlar bende var w995 çokda memnunum ama şu benim için çok önemli telefon kilidi şifre koymak istiyorum bunu nasıl yapabilirim bi yardımcı olun telefonda bu özellik yok ama güncelleme yada yüklemeyle yapılabilir mi ? sadece mesajları bile kilitlesem kafi yada dosyaları şimdiden teşekkürler. :)

Üst Alt