Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
s^3 işletim sistemi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aporep
Üye
Konu Sahibi
s^3 işletim sistemi
1....arkadaşlar s^3 işletim sistemi hakkında bilgi verebilirmisiniz
2.... s^3 işletim sistemine s60v3 s60v2 porgramlarını yükleyebiliyormuyuz _?
3.. tşk ederim
celibar
Üye
2. S60v3 programların bir kısmı yüklenebiliyor ama bütün s60v3 programları yükleniyor mu bilmiyorum.s60v2 yüklenmiyor.
29 kişiden tek cvp veren sensin tşk ederim bilgin için ama biraz yetersiz kaldı yinede çok sağol. bu + rep olayının nasıl yapıldığını bilmiyorum +rep vermek istiorum nasıl oluyor o _?
celibar
Üye
hepsinin yüklendiğini sanmıyorum.nokia, all in one yaptıysa bilemiyorum.maxicep rep sistemi yok.onun yerine konuyu açan kişinin mesajının sağ alt köşesinde teşekkür butonu var.
Mustafa1300
Üye
.sis uzantılı her uygulama oyun yüklene bilir ama uyumlu ve sağlıklı çalışmaz
kadikoy
Üye
S60V3 USTUNDE WIN.95 kurdular
SYM-3 ustunede XP KURULURSA harika olur.
hepsinin yüklendiğini sanmıyorum.nokia, all in one yaptıysa bilemiyorum.maxicep rep sistemi yok.onun yerine konuyu açan kişinin mesajının sağ alt köşesinde teşekkür butonu var.
programlar aslında kurulabilir ama şöyle birşey de var s60v4 kuruluyor çoğu program fakat N8 tamamen dokunmatik üzerine kurgulandığı için bazı programlarda uyumsuzluk olabiliyor...