Kim demiş Symbian öldü diye!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
    Konu Sahibi
Kim demiş Symbian öldü diye!
Symbian 2011'e hızlı girecek!

Symbian öldü, devir Android ve iOS devri mi diyorsunuz? O kadar da iddialı konuşmayın!
Nokia 2011 yılında Symbian işletim sisteminden vazgeçmeyecek gibi görünüyor. Pekin'deki Mobil İnternet Konferansı'nda yapılan açıklamalara göre; Symbian önümüzdeki 12 ya da 15 ay içerisinde birçok değişiklik yaşayacak.

Açıklamalara göre Nokia, Symbian işletim sisteminin güncelleme sistemini değiştiriyor. Symbian artık daha sık ve önemli güncellemeler yaşayacak. 2011'in ilk çeyreğinde çıkacak olan güncelleme 50 yeniliği de beraberinde getirecek. Bu yenilikler arasında da yeni bir tarayıcı ve göze daha hoş gelen bir kullanıcı ara yüzü olacak. İkinci ve üçüncü çeyrekte ise bu yenilikler geliştirilecek ve daha kullanıcı dostu bir ana ekran, ve güncelleştirilebilen HTML 5 tarayıcı olacak.

2011 yılı Nokia'nın donanım alanında yapacağı değişiklikleri de beraberinde getirecek. 1GHz işlemcili ve daha yüksek grafik güçlü telefonlar ikinci ve üçüncü çeyrekte Nokia severlerle buluşacak.

Kaynak: CHIP Online

• Beğen
Tepkiler: emre2574, cılgın_patron, linkinparkmm ve 3 diğerleri

Revengeful

Emekli Yönetici
Her kaliteli telefon diye çıkarttıkları telefonlar fiyaskoyla sonuçlanıyor. Bakalım gene olucakmi..

kilisli822

kilisli822

Üye
Ya güncellense ne olacak nokia daha 5800'a doğru düzgün bi fw bile çıkaramadı.
BU güncellemeler yeni cihazlara çıkar. Her dk. tel mi değiştirecez. bizim (en azından benim) işimize yaramaz.

uzmburak

uzmburak

Üye
acaba v60 mi gelir 5800a :d

Revengeful

Emekli Yönetici
Zannetmiyorum. Nokia 5800 dan umudu kesti onun üzerinde fazla uğraşmazlar artık.

uzmburak

uzmburak

Üye
geyik olsun diye dedim zaten ciddi zannedipde bu cocuk akil hastasi zannetmeyim tabiki v60 a inanmiyorum:d

Revengeful

Emekli Yönetici
:d:

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
    Konu Sahibi
belki bir ümit

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
banane v60 ciksa neolur cikmasa neolur :D c6 varken yemisim orJnal yazilimi :)

tayyip34

tayyip34

Kapalı Hesap
O değil symbian gelişse nolcak hep aynı tasarım sinyal ve batarya simgesi, aşağıya veya yukarı uyduruk ikonlar. SAMSUNG al rahatla ne güzel elimde s5603 vardı sattım bunu aldım pişmanım telefon elimde dökülüyo :d:

fedata

fedata

Üye
symbian tek kalmadımı..öldü tabi :D çalışanları bile kalmadı :D ya android kadar geleceği parlak bi işletim sistemi olamaz çünkü koca donanım şirketleri androidi kullanıyor.fakat symbianı sadece nokia donanım şirketi yani telefon üreticisi kullanıyor.bu da büyük bi kazanç kaybı..hey gidi nokia :)neydi noldu :)

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten ayar etti bizi bu v60olayı ama nokia bu tel içim son bi günceleme çıkartsa ve widgetli ev ekranı çıkarsada bnde cfw kurmasam

sado_27

sado_27

Üye
yaw bu v60 5800 kullanıcılarının ( bende dahil ) olmaz uzere hepımızın piskolajisini bozdu sanırım bırde cıkarsa artık mahallede cıktı cıktııııııııı dıye avaz avaz bagırırız herhalde:D:D:D:D:D:D

Utku

Utku

Üye
symbian neden ölsün ki symbian forever:oke:

eko_ekrem

eko_ekrem

Üye
    Konu Sahibi
nokıadan asla vazgecmem 1 numara bence insallah dedigini yaparlarda bizi dahada mutlu ederler:heyo:

Zymenn

Zymenn

Üye
Yıllardır Symbian arayüzlü telefonlar kullandım. Standart telefonlardan her zaman üstündü ve ihtiyaçlarımı görüyodrdu. Şu an s60v5 (n97) kullanmak için gün sayıyorum. Symbian ile ilgili bir sorun yoktu. Çünkü ekstra yazılımlarla özelleştirilebilirlik ve yazılımlar aracılığıyla erişilebilirlik seçenekleri mevcut. Yalnız nokia bunca s60v1,..5 kullanıcılarını çöpe atarsa onları yok sayarsa o zaman biter. Ne yani ben telefon almak için Symbian'ın eni arayüzünü mü bekleyeyim! Ayrıca telefon almak için her bireyin bütçesi sınırsız değil.

Ben n97yi var olan arayüzüyle kullanacağım ancak yazılım oyun ve diğer 3. parti destekler varolmazsa kendimi android, ios, bb veya badaya adapte edeceğim. Yani içimdeki symbian'ı öldüreceğim.

djdeycan

djdeycan

Üye
şimdi N97 yi kapsarmı bu yenilik ?

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
Kısacası eskiden symbian diye ölürdük şimdi aldığımıza pişmanız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt