5800 3.cü kattan düştü !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

055566957

Üye
    Konu Sahibi
5800 3.cü kattan düştü !!!!!
slm benm telefonum 3.kattan aşaya düştü aldıgımda hala çalışıyordu ama şarja taktıgım an hayal kırıklıgına ugradım telefon sarj olmuyordu. aynı gunde servise goturdum vereli 1 gun oluyor ama ben telefonu guncellerken code numarasını degiştirmiştim acaba garantı dısı olurmu ? code numarası deiştri die sorun çıkartırlarmı ?

• Beğen
Tepkiler: kollayan

mustafa

mustafa

Üye
6630 kullanırken kodunu değiştirip musicedition yapmıştım. daha sonra garantiye yolladığımda bir sorun çıkmamıştı. sendede sorun çıkacağını zannetmem arkadaşım

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
merak etme cıkmaz

guylian

guylian

Üye
nasıl becrdin 3.kattan düşürmeyi

hayalletx

hayalletx

Üye
Kusura bakmayın farklı bir konu ama ses falan yukselte biliyormuyuz 5800 da.
CODE falan yazmışsınız andan

metinn87

Üye
cihazın garanti dışı kalır darbe olduğunu teknisyenler anlıycaktır

turgay5194

Üye
Nasiıl ya ben teli dördüncü kattam düşürdüm bişey olmadı ufak sıyrıklar var o ayrı hatta dusurelı ıkı hafta oldu sapasaglam

metinn87

Üye
kardeşim adam 5. kattn düşüyo ölmüyo kaldırımda ayağı takılıyo düşüyo ölüyor bu cihazın düşüş durumuna bağlı

eQooo

eQooo

Üye
hiç bişi olmaz ...

055566957

Üye
    Konu Sahibi
tmm saolun arklar

benberkay

Üye
ben 7. kattan arabanın üstüne düşürdüm şarja takınca kapanıyor garantiye verdim yaptılar

--Usta--

--Usta--

Üye
oo o bişemi beyler allah aşkına.benimkisi koskoca rezidansdan dustu allah sizi inandırsın uzerinde bir çizik dahi yok :d::d:(h)

emretwoolf

emretwoolf

Üye
eyfel kulesindeydik geçen arkadaşlarla madonna ya mp3 gönderirken aşağı düştü bişey olmadı yaw.

Revengeful

Emekli Yönetici
Kat sayısı gittikçe artıyor. Allah sonumuzu hayır etsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...