5530 v32 C6 MODU ÇIKMITIR HAYIRLI OLSUN TÜRKÇE SORUNSUZ

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

polat558

Üye
    Konu Sahibi
5530 v32 C6 MODU ÇIKMITIR HAYIRLI OLSUN TÜRKÇE SORUNSUZ
ÖNCELİKLE HERKESE MERHABA DÜN AKŞAM 5800 C6 V52 MODU İÇİN PAYLAŞMIŞTIM VE GECE SABAH KADAR UYUMAYIP 5530 İÇİNDE GELİŞTRİME YAPTIM FW SORUNSUZDUR HIZLI VE GÜVENLE KULLNABİLİRSİNİZ
NEYSE FAZLA UZATMADAN KURULUMA GEÇELİM :=)))))

SADECE C6 İÇİN RESiMLi JAF KURULUM ve ANLATIMI
C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 içine atmayınız.
Örneğin ; C:\RM-356 klasörü içine taşıyın.Herhangi bir yer olabilir.

ÖZEL NOT: AÇILIŞ DİLİ İNGİLİZCEDİR DİL SEÇİMİNDEN TÜRKÇEYİ SEÇERSENİZ SORUN AYAŞMASSINIZ
))))
1) 5530 C6 V32 İÇİN GEREKLİ FW BURDAN İNDİRİYORUZ

2) JAF PROGRAMINI İNDİRİYORUZ BURDAN

3)DAHA SONRA DLL HATASI ALMAMAK İÇİN ŞU DOSYALARIN İNDİRİN C:/WİNDOWS/SYSTEM32 İÇİNE ATILICAK

4) VE DAHA SONRA JAF V1.98.65 YAMASI

5)SON OLARAKDA

RESİMLER ALINTIDIR JAF KURULUMUNU DAHA İYİ ANLAMANIZ İÇİN

NOT:2. sırada Manual Flash ve Dead USBseçeneklerini işaretliyoruz. RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ AYARLAYIN
SIRAYLA LÜTFEN

1) MCU YAZAN YERE TIKLAYIP RM-504_32.0.007_prd.core.C0r DOSYASINI SEÇİN YUKARIDAKİ RESİMDEKİ 5800 DOSYASI SEÇİMİDİR AMA AYNIDIR SADECE ISIMLER FARKLI
2) PPM TIKLAYIP RM-504_32.0.007_prd.rofs2.V20 DOSYASINI SEÇİNİZ

3)AP VARİANT TIKLAYIP RM-504_32.0.007_007_000_U001.uda.fpsx DOSYASINI SEÇİNİZ

VE BU AŞAMAYA GELİCEK ŞEKİLDE AYARLIYORUZ

İŞLEM BUAKDAR RESİM OALRAK İSTEYENLERE 5800 XM GÖRÜNTÜLERİNİ EKLİYORUM AYNI HİÇ Bİ FARK YOKTUR,

ÖZELLİKLERİDE YAZARDIM AMA KONU YETERİNCE UZUN DAHADA UZATIP YORULMANIZI İSTEMDİM KURULUMU YAPIP KENDİNİZDE TEST EDEBİLRİSNİZ BU KURULUM NORMALDE İNGİLİZCE AMA EDİTLENMİŞTİR TARAFIMDAN ROOM PATCHER VEYA İMZA PROGRAMI KURMANIZA GEREKYOKTUR İSTEDİĞNİZ UYGULAMAYI YUKLEYEBILIRSINIZ
NOT:SENSÖR AYARLARINDA DONDURMA KAPALIDIR ACARSANIZ EV EKRANIN YAN DONDUGUNU GÖRÜRSÜNÜZ
SORU VE SORUNLARINIZ ICIN BENIMLE MAIL YOLUYLA ILETISIME GEÇEBİLİRSİNİZ TABİ MODLAR VE YÖNETİCİ İZİN VERDİĞİ TAKDİRDE

YEŞİL ARAMA TUŞU YANMAYAN ARKADASLAR LÜTFEN BUNU TELEFONU PC SUİTE İLE BAĞLAYIP İSMİ YAZAN DOSYANIN ICINE ATIN

• Beğen
Tepkiler: ozgur_473, kralcapan, rohat_2009 ve 4 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

Jomolocco

Jomolocco

Üye
peki modifiyeli yazılımmı yani ram artma fota rezervini kapatıp 5 mb yer acma sistem ön belligini hafıza kartına atma nebiyim iste modifiye varmı :D

polat558

Üye
    Konu Sahibi
peki modifiyeli yazılımmı yani ram artma fota rezervini kapatıp 5 mb yer acma sistem ön belligini hafıza kartına atma nebiyim iste modifiye varmı :D
ewt kardesım modifiye var prg olarak uygulamalarda yok ama sıstemsel olarak var

astroerol

astroerol

Üye
teşekürler

Jomolocco

Jomolocco

Üye
7dksi kaldı hayırlısı flashlayıp bakıyım :D
bende bunun ingilizcesi vardı türkçesini görünce uctum vallahi :D

--------------- Ekleme ---------------

söle bir bug var telefonun yesil arama tusunun ısıgı yanmıyor :D

polat558

Üye
    Konu Sahibi
7dksi kaldı hayırlısı flashlayıp bakıyım :D
bende bunun ingilizcesi vardı türkçesini görünce uctum vallahi :D

söle bir bug var telefonun yesil arama tusunun ısıgı yanmıyor :D

kardeşim bunu dene bir gerekli yere at ıcındekı dosyları telefonu pc suite moduyla bağla görürsün dosyaları hadi koly gelsin

Jomolocco

Jomolocco

Üye
durum şu ki;
pc suite modu ile bağlayınca sys dosyası gözükmüyor ayriyetten gizli dosyaları göster diyincede göstermiyor..
Kendim fw üstünde biraz oynadım..(oviyi sildim activenoteyi smsreader hakkında welcome birkac zil sesini sildim) Keske biraz daha erken görseydim direk icine atar sonra repacklerdim saglık olsun.olmadı artık yarın tekrar yapıcam :)

Birde rof2s dosyanın bir bölümü iso msgmi ney..
Ordada dil dosyaları gömülü hangi programla açmam gerekiyor..Magiciso denedim ama extract yapamadım teşekkür ederim.

bu konuda çok iyi olmadığım için bir soru daha sormak istiyorum senide boğdum ama kusura bakma :D..
Öğrenmek istiyorum bu işleri.Sildiğim dosyalar Menüde duruyor yapboz şeklinde ama açılmıyor.O yapbozları nasıl silebilirim

polat558

Üye
    Konu Sahibi
kardeş özelden msn adresını atarsan daha kolay yardımcı oalbılırım sna

Jomolocco

Jomolocco

Üye
eski postlarını silerseniz..eposta kapasiteniz dolmuş

...

polat558

Üye
    Konu Sahibi
Jomolocco

Jomolocco

Üye
attım postayı:box

fatih982

fatih982

Üye
saol onbaşım

crowland

crowland

Üye
kardes bıraz test ettım baya hatalar var ıngılızcesı kullandım o bıraz daha basarılıydı ama yınede cok tesekurler ılgın ve alakan ıcın calısmalarının devamını takıpteyım saygılar hatasız c6 ya kavusmak dılegıyle :D

usta gıttıcte eksılerı daha cogalıyor program sis dosyalarını yukler bır cok sorunlaa karsılastım ve stabılıtesı cok az program yuklamaya bıle dayanamıyor

fatih982

fatih982

Üye
yeşil arama tuş ışığı yanmıyor

redoano

Üye
öncelikle emeğine sağlık. Ama çok hata var. mail for exchange çalışmıyor, teli kilitliyor, foto çekiminde flashı kapalı konuma getirsen bile kapanmıyor, yeşil ışık tuşu için verdiğin dosyaları private klasörüne kopyaladım ancak sorun devan ediyor, v.s. v.s.... kurduğuma pişman oldum açıkçası...

kenekaanuni

Üye
İşlemleri yaptım telefon kapandı bi daha açılmadı lütfen yardım edermisiniz

estomb

Üye
sagol

ozgur_473

Üye
arkadaşlar java uygulamaların hiçbiri açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt