Y Ü R E K T E S İ N . . . maxicep yardımseverler derneği

Sponsorlu Bağlantılar

huri$

huri$

Üye
yurektesinizz askerlerimizz
yasminozum sende yurektesin caanim benim :sarıl:

zaza

zaza

Üye
Y Ü R E K T E S İ N . . . maxicep yardımseverler derneğine sizde yardım da bulunun buradaki milyonlarca yardıma muhtaç çılgın üyelerimize sizinde bir katkınız olsun :d: unutmayın onlarında sosyalleşmeye ve YÜREKTEN sevilmeye hakkı var :ehe :kop:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:sarıl:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
konu sahibineydi ama bnm msjım... :)

gaffarson

gaffarson

Üye
:polis: bir şey yok bir şey yok devam et bekleme yapma :ehe olur böyle şeyler :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye
:ehe :ehe :ehe

zaza

zaza

Üye
Araba bozuldu ama kaldık böyle :d: ha bu arada yoldan geçen maxi vatandaş bi el at:d:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
sen de bilip bilmeden önüne geleni öpmeye kalkarsan kalırsın öyle ortada...ben senin bildiğin kızlardan değilim... :trip:

huri$

huri$

Üye
:kop::kop::kop:

zaza

zaza

Üye
sen de bilip bilmeden önüne geleni öpmeye kalkarsan kalırsın öyle ortada...ben senin bildiğin kızlardan değilim... :trip:

ne bileyim ben üstüme alındığım için ekledim hem huri$ ablam varken seni öpecek değilim ya :D bu arada bir insanın kızkardeşini öpmesinin ne sakıncası var :naughty: dimi huri$ ablam :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Çiğdem senin her muhabbetin süper ya :d:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ne bileyim ben üstüme alındığım için ekledim hem huri$ ablam varken seni öpecek değilim ya :D bu arada bir insanın kızkardeşini öpmesinin ne sakıncası var :naughty: dimi huri$ ablam :D

senden alıntı mı yapmışım ki üstüne alınıyosun allaa allaa...durduk yere üstüne alınıyo bi de huriş ablam varken seni mi öpücem dio... :ehe bence de huriş ablanı öp...

Çiğdem senin her muhabbetin süper ya :d:

:naughty::naughty::naughty:

zaza

zaza

Üye
Mert yangına benzin bidonuyla gidiyon :ehe

Revengeful

Emekli Yönetici
Çiğdem i görünce nedense aklıma hep face de beni arkadas listesine kabul etmediği geliyor :dry:

--------------- Ekleme ---------------

Isa izle bak.

Çiğdem :op:

:d:

Revengeful

Emekli Yönetici
Bilmem o kim :hmmm

Bu arada .. Neyse :D Off ya Birsey sormam lazım soramiyorum :d:

Yasminozz

Yasminozz

Üye
Fazla şımarma ztn bence..:bangin: