mangdaşire
Üye
samsung harddisk yardım...
arkadaşlar ben 2-3 ay önce bir taşınabilir hdd aldım.ben tam olarak çok iyi bilgisayar kullanmayı bilmedigim için bir ahmaklık yaptım ve hdd nin içine xp cdsi kopyalamaya kalktım.tabi bi kısmı kopyalanmadı bende silmeye karar verdim ve chckdsk(checkdisc) yaptım.herşey silindi birtek biriki bişey silinmedi.onlarıda unlocker adlı bir programla harddiskin görünen kısmından sildim.ama harddiski taktıktan sonra geri dönüşüm kutusunu temizliyorum 39 öge silinsinmi diyor,sonra geri dönüşüm kutusundan çıkıyorum,bir daha geri dönüşüm kutusunu temizle diyorum yine 39 öge silinsin mi diyor.ama hali hazırda çöp kutusunda onlar gözükmüyor sadece temizlensinmi dedigimde temizliyor.onlar sadece xpde görünüyor windows 7de görünmüyor.eger bunu temizleyebilmenin bir yolu varsa yazın.ama bu temizleme işi zor birşeyse olmuyor deyin.zaten bu haliylede kullanılıyor.hani sadece görüntü kirliligi yaratmasın istiyorum...bunun haricinde bir problem yok...

şaka bi yana autorun.inf özelliğini pasif yapın ben yaptım yapalı 2 yıldır vürüs bulaşmıyor flaşlar vız geliyor bide bu mesajı ucweb ile yazıyorum slick 0.67 de facebook tan mesaj geldi...Kolay gelsin.