samsung wave çozulemeyen hata

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
samsung wave çozulemeyen hata
arkadaslar bende wave kullanıcısıyım ama bıkac problem var. 1. si herkesın kı gıbı benımde tel cebımdeyken ara sıra kendılıgınden kapanıo 2. ise oyunları oynarken ekrana 3-4 kere hızlıca ard arda dokundugumda oyundan atıp ana menuye donuyo en son guncellemeyı yuklememe ragmen bu sorunu cozemedım yardımcı olrsanız sevınırım. Not: tanıdıgım bıkac wave kullanıcısı da aynı sorunu yasıolar.

mavrick

mavrick

Üye
bene bunların hiçbiri yok

silver021

silver021

Üye
bendede yok.

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
bende nie war o zaman anlamadım infernus , yelken oyunu , empire defense falan ekrana bı kac kere hızlıca basınca kapanıo

silver021

silver021

Üye
bilmiorum arkadaşım belkide hard format atmak işini çözer. birde sana önerim XXjj9 güncellemesine geçmendir. Hiç bir uygulamada sorun yaşamazsın.

ottomania52

Üye
arkadaslar bende wave kullanıcısıyım ama bıkac problem var. 1. si herkesın kı gıbı benımde tel cebımdeyken ara sıra kendılıgınden kapanıo 2. ise oyunları oynarken ekrana 3-4 kere hızlıca ard arda dokundugumda oyundan atıp ana menuye donuyo en son guncellemeyı yuklememe ragmen bu sorunu cozemedım yardımcı olrsanız sevınırım. Not: tanıdıgım bıkac wave kullanıcısı da aynı sorunu yasıolar.
telin kendi kendine kapanması bende de oluyo,sebebi ise tuşlar kilitli dahi olsa açma kapama tuşuna uzun süre basınca tel reset atıyo,cihazda arıza yok yani

_-Engin-__

Üye
selam bendede bazı uygulama ve oyunlarda nadirende ılsa kapanıyor tekrar açılıyor cepte kapanma olayı ise bada 1.2 yükleyince o tamamen bitti bence işetim sistemi tam anlamıyla oturmadığından kaynaklanıyor ilerde çözülür bunlar

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Güncelleme yap :P

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
guncelleme yaptım telı kıes e baglayıp en son surumu yuklettım ama yıne oyunlardan atıo

kadirpiyanist

Üye
tel tuş kilidinde olsa dahi kapama tuşuna basılı kaldığında resetleniyo bende sıkça bu problemi yaşıyorum ona dikkat etmek gerekiyor aksi takdirde bi sorunu yok

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
güncellemeyi flashlama ile yapmalisn kieste hala cok eski sürmlr var.
iyi bir arastrma yapmalısn

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
o dedıgın nasıl olu acaba tam bı bılgım yokta

caner90

caner90

Üye
hacii bnde bu sorunların hiç biri olmadı

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
alalalala arkadas bu sorun sadece bende mı var???

safaqq

safaqq

Üye
Bu sorunla hiç karşılaşmadım, yazılımsal olarak bazı uygulamalar benide ana ekrana atıyor ama telefonun kapandığı hiç olmadı! Sadece bir seri yi etkileyen Fabrikasyon bir problem olabilirmi?Bence bir servise gösterin

bolox

Üye
alalalala arkadas bu sorun sadece bende mı var???

dostum ben teli aldıım yere sordum kapanma olayını yaşıyorum bende servise göndermemiz lazım dediler versiyon yüklenince düzelio dediler.. ama ben 1 ay telefonsuz kalmak istemediimden göndermedim.. birde no tuşuna tuş kilidinde bile olsa 10 snye basılı tutunca reset atıo... bu traz telefonlarda günde 1-2 reset atılırsa ii oluyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt