Ovi mağazası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Ovi mağazası
Nokia 6303i telefonum var geçen gün arkadaştan hat aldım oviden birşeyler indirecektim sonra güncelleme istedi bende kabul ettim sonra o menüden kayboldu ama koleksiyon içerisinde var aç diyince çakıcan programlar var diyor göster diyorum bir şey yok seçeneklere tıklanmıyor bunun çözümünü bilen varsa lütfen paylaşsın.

• Beğen
Tepkiler: sinan 2

aydeniz65

Üye
5800 belalı bir telefon sakın almayın deli oldum:ağlarım:

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Yok mu ya sorunu bilen koskoca forumda off :@

Erkanbap

Erkanbap

Üye
5800 belalı bir telefon sakın almayın deli oldum:ağlarım:

arkadaşım sorun filan yok 5800 i kötüleyince ne oluyor anlamadım :S bence sen sorunlusun konula baglantısı olmayan bı cevap vrıosn

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Soruya cevap ?

ZeBaNe

ZeBaNe

Üye
Arkadaşlar bende nokia x3-00 kullanıyorum bende ovimağazanın sürümünü güncellemeye kalkıştım diğer uygulamaya ait bilgiler saklansınmı diye bi yazı çıktıktı bende hayır dedim ve şimdide çakışan uygulamalar var diyor.ovi mağazayı ne silebiliyorum nede taşıyabiliyorum.Tekrar sürümü güncelle diyorum aynen çakışan uygulama diyor.
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVINIRIM.

Yelomi

Üye
bu ovi mağazası için arkadaşlar birşeyler dedi ama hiç hatırlamıyorum ya hatırlayınca yazarım. Bu arada 5800 gerçekten başbelası :D

Dumbledore

Dumbledore

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende nokia x3-00 kullanıyorum bende ovimağazanın sürümünü güncellemeye kalkıştım diğer uygulamaya ait bilgiler saklansınmı diye bi yazı çıktıktı bende hayır dedim ve şimdide çakışan uygulamalar var diyor.ovi mağazayı ne silebiliyorum nede taşıyabiliyorum.Tekrar sürümü güncelle diyorum aynen çakışan uygulama diyor.
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVINIRIM.

çözüm bulabildin mi ?

serinaga

serinaga

Üye
Önce teli soft olmadı hard reset at olmadı flashla ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt