2 haftalık e63 2 yıl garantılı kutulu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uur24

Üye
    Konu Sahibi
2 haftalık e63 2 yıl garantılı kutulu
2 haftalık nokia e63 satmak ıstıyorum garantılıdır kutusu vs.herseyı var ıcınde cıkmayan pc ıcın data kablosu bıle mevcuttur

futbol123

futbol123

Üye
ilanınıza fiyat belirtiniz yoksa kapanır

uur24

Üye
    Konu Sahibi
fıyat 350 ıstıyorum

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
sıfırıyla aynı fiyatta...:hmmm

uur24

Üye
    Konu Sahibi
sıfırı 390 tl 2 haftalık urunun sıfırdan farkı yoktur almak ıstıyen 40 lıra verır sıfır alır ısterse arada fark yok cunku telfoncuya satsam koyar vıtrıne sıfır dıye satar

futbol123

futbol123

Üye
sıfırı 390 tl 2 haftalık urunun sıfırdan farkı yoktur almak ıstıyen 40 lıra verır sıfır alır ısterse arada fark yok cunku telfoncuya satsam koyar vıtrıne sıfır dıye satar

sıfırı 340tl git telefoncuya sat o zaman telefoncunun vereceği fiyat en fazla 200tl verir. kutusu açılınca 2.ele girer

uur24

Üye
    Konu Sahibi
sıfırı 340tl git telefoncuya sat o zaman telefoncunun vereceği fiyat en fazla 200tl verir. kutusu açılınca 2.ele girer

Sanki biz bilmiyoruz ikinci ele girdigini ısteyen alır ısteyen almaz nıye sayfayı mesgul edıyosun ıstedıgım fıyata satarım :angry:

labroxxxx

Üye
kardeşim koskoca hepsiburada.comda 339 tl. biraz mantıklı işler yapın Allah aşkına

telefonun maximum satılma değeri 290-300 tldir. maximum diyorum. şanslıysan. çünkü ikinci el piyasasında bolca mevcut bunlardan. 240 tl veririm nakit elden. uygun olursa [email protected] ve [email protected] ekle konuşalım.

piyasayı araştır. senin için bir örnekte vereyim..

4 aylık cihaz bu. tabi seninkisi çok daha yeni ve tahmin ediyorumki iyidir. yanlız piyasası hakkında bilgi vermiştir umarım

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
bursadayım sıfırını 300 tl ye satıyorlar....390 a nereden alıyon sen o telefonu...:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt