Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n gage dn anlayan içerı gelsn:)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cres557
Üye
Konu Sahibi
n gage dn anlayan içerı gelsn:)
arkadaslar n gage classicim war fakat aclrken n gage kendi oyunlarndan dolayi chaz aclmasi bsrsz main hatasi alyrm hafza kartni ckarp acnca aleti aclyor.ndn olblr?nasl gdrblrm?
arkadaslar n gage classicim war fakat aclrken n gage kendi oyunlarndan dolayi chaz aclmasi bsrsz main hatasi alyrm hafza kartni ckarp acnca aleti aclyor.ndn olblr?nasl gdrblrm?
Eğer sorun çözülürse ordaki bir dosya zararlı demektir onu tesbit edip silmen yeterli olacaktır
Virüs ile hiç bir alakası yoktur!
Hafıza kartını değiştirmeye gerek yok önemli bilgilerini yedekleyip format atarsan sorun emin ol kalkar
cres557
Üye
Konu Sahibi
eywallah cano
presence_islam
Üye
ğardaşlar n70 im var ngage sis oyunlarını attım çoğu açılmadı tıkladım menüye geri döndü ne yapam?
harock
Üye
Dostum libs pack yükle yani libs paketi
cres557
Üye
Konu Sahibi
libs paketi tam olarak ndr nasl temin edblrm we nasl yukleyeblrm yardmci olursanz cok mtlu olurum tesekkurler yardm edn arkadaslara bu arada 6630,n70icn fln dgl orjnl n gage classic icn yardm istyrm