Samsung Wave NDrive Turkey

Sponsorlu Bağlantılar

cataron

cataron

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Wave NDrive Turkey
Arkadaşlar daha bugün SamsungApss a düştü. Çok yeni ve malesef ücretli isteyen arkadaşlar indirip yükleyebilir bakalım nasıl çalışıyor.
:bigstar::bigstar:

viranufuk

viranufuk

Üye
symbyanda ne güzel kırılıyordu bu badada bi şeyler olmazmı ustalar yokmu çalışan

deccalsufyan

Üye
alaymı ediyonuz nedir anlamıyom nezaman düşmüş ndrive turkey bada için yok arkadaş portekizlimi sanıyonuz bizi

carpediem81

Üye
ndrive ın kendi sitesinde var ve samsung appstore da olduğu yazıyor."ndrive for bada"

deccalsufyan

Üye
iyide kardeşim ben portekizli degilimkii??? turkey yokkk ndrive for bada bi tek bunu anlamışsın ne yapacam ben prtkziii

cataron

cataron

Üye
    Konu Sahibi
Şuanda Ndrive Wave için programlarını Apps dan çekti, biraz bekle tekrar gelecektir.

cemcem1974

Üye
yokmu indiren birisi. Paylaşılırsa bir bakalım nasıl bişe ilacı varmı?

deccalsufyan

Üye
ilaç için çok erken

bulentersoy

bulentersoy

Üye
ndrive turkey 30 tl ucretle samsung apps de mevcut arkadaslar ben denemedim ama yorumları ve program bilgilerini asagıda linkten bulabilirisiniz

isaekrem

Üye
Ben kullanıyorum. Gayet iyi sadece harita eski, başarsoft sitesinde çok yakında 2010/7 ile güncelleme yapılacağını duyurdu. Güncellemeden sonra daha da iyi olacak.

BarcinSurmeli

BarcinSurmeli

Üye
Ya arkadaşlar bakın telefon hiç bir uyduyla bağlanmıyor lütfen yardım edin 2 haftadır çıldırcam :S

Http

Http

Üye
ücretsiz kullanıyorum güzel bence. sesli türkçe bi şekilde sagdan devam edin ilk soldan dönüceksiniz gibi sesli bi şekildede yardım ediyor.

sedileba

Üye
ücretsiz kullanıyorum güzel bence. sesli türkçe bi şekilde sagdan devam edin ilk soldan dönüceksiniz gibi sesli bi şekildede yardım ediyor.

kardeş ücretsiz nasıl kullanıyorsun bize de paylaşım yapabilir misin

mahser000

Üye
yalan ya ne ücretsizi:off:

Takipçi Satın Al

Üst Alt