sen yaptın da mı oldu yoksa duyduğunu mu yazıyorsun?!!geçiş oLuo aga)
Nasıl yani anlamadım ? Telefon açılmıyor .sitesinden orjinal yazılımı yükle
Yüklerken birşeyleri eksik ya da yanlış yapmışsın.Nasıl yani anlamadım ? Telefon açılmıyor .
Beyler Bayanlar c6 Fw yüklemek istedim .
Ancak benim telefonum v52 idi .
V51 yapmak için V51 dosyalarını kullandım normal hack gibi yaparak jaf ile flash ladım . Keşke Böyle bişey yapmasaydım . Flashlama bitmeden Yani Done! yazısı gelmeden 3.bir hata geldi dier 2 si dışında . 3.sünü ilk defa gördüm . Evet dedim Done! Yazdı telefona baktım sürekli rengarenk ekran olarak kapanıyor rengarenk çizik çizik bişeyler çıkıyor ekran kapanıyor aynı şekil devam ediyor sürekli . Sonra durdu . Çıkardım usb kablosunu Açma kapama tuşuna basılı tuttum telefon titredi ancak açılmadı beyaz ekran bile gelmedi . Hiçbirşey olmadı . Sadece titredi . Tekrar denedim yine aynı şekil . Ne yapacam ben nasıl düzeltebilirim bu durum ? V52 olarak açılsın fark etmez !! Yada V51 olarak açılsın hiç fark etmez bi yardım eli uzatın !

Çözdüm . v52 Nin Orjinal firmwaresini indir . Onları kullanarak tekrar flash labu sorunun aynısı bendede oLdu arkadaşLar biri banada yardım etsin Lütfen..
--------------- Ekleme ---------------
kardeş nasıl yaptın banada anLatırmısın bende aynı sorunu yaşıyorum

Çözdüm . v52 Nin Orjinal firmwaresini indir . Onları kullanarak tekrar flash la![]()
sorun olur. Yapmayın. Telefonu diriltmekle uğraşırsınız tekrar.hocam sorunu haLLettim ama ben n97 hack ını kuLLanmak istiyorum onunda v52 için oLanı yok v51 yapsam geri yani downgrade yapsam sorun oLurmu aceba ?