Çin Malı Nokia C3 İnternet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

xmunbq

Üye
    Konu Sahibi
Çin Malı Nokia C3 İnternet sorunu
mrb. arkadaşlar yeni çin malı nokia c3 aldım ama internete girmiyor internet ayalarını yapılandırmak için 8050yi aradım telefonunuz desteklememektedir dedi ne yapmalıyım acaba opera mini gibi bir mobile internet tarayıcısımı indirmeliyim şimdiden teşekkürler :)

cenk255

Üye
Arkadaşım nokia c3 de gprs yok yani 0.facebook gibi yerlere giremiyosun ki sana tavsiyem geri iade et sorunlu bir telefon wifi soru cıkıyo mesajlar karışıyo w.s. bir çok sorun ben aldım 20 gün olmadı 10 güünü kvk geçirdi

JanRasco

Üye
resimlerini koyarmısın detaylı bir şekilde merak ettim

OceanGirL

Üye
Benim ki çin malı değil cenk arkadaşımın ki çin malı gibi bende wi-fi sorunu çıkmadı mesajlarım karışmadı gerçekten muazzam güzellikte bi telefon ufak tefek sorunları var tabi ki evde wireless warsa sorun yaşamazsın gibi geliyor

--------------- Ekleme ---------------

resimlerini koyarmısın detaylı bir şekilde merak ettim

bu arada neden resimlerini merak ettin anlamadım :)

xmunbq

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben o sorunu hallettm çok yavaşta olsa girio ilginiz içi tşk :)

kovboyk

Üye
xmunbq ayarlar nasıl yaptın abanda anlatırmısın .

yasin-48

Üye
bence hiç uğrsma çin malı alaçağına az daha para pul normel al cunku ne olsada onlar uyduda 3310 bence al ma:oke:

kovboyk

Üye
yav biri bana anlatsın bu çakma c3 ün turkcell internet ayarlarını daha önce giriyordu ama fabrika ayarlarına döndermiş benim ark yeniden nasıl yapacaz

toyotavits

Üye
Bende de var c3 yeni aldım çift hatlı isimler,e tıklayınca kamera açılıyor başka bişeyi yok.
Telefoncu arkadaş yenisini verecek ses kalitesi mükemmel.

Takipçi Satın Al

Üst Alt