bada os için spb tv

Sponsorlu Bağlantılar

sez00

Üye
    Konu Sahibi
bada os için spb tv
arkadaşlar spb.com adresinde bada bölümü eklenmiş yani wave için orjinal spbtv uygulaması eklenmiş.wab versiyona göre bu çok daha iyi ve kullanışlı.isteyenler ücretsiz indirebilir

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca bugün itibariyle samsung apps e spbtv eklenmiş.

erem.qns

erem.qns

Üye
Bu uyguluma S8500 için değil. Wave 723 ve Wave 525 için..
Yani bize yaramıyo. Ve telefon üzerinden app de aradım ama bulmadı bu uygulamayı..

sez00

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım yazdıgım linke tıkla ve yükle bu uygulama s8500 için.ben yükledim çalışıyor

telefonda apps te mevcut nasıl bulamadın bilmiyorum.bence aramadan buraya yorum yazmak mantıksız

erem.qns

erem.qns

Üye
arkadaşım yazdıgım linke tıkla ve yükle bu uygulama s8500 için.ben yükledim çalışıyor

telefonda apps te mevcut nasıl bulamadın bilmiyorum.bence aramadan buraya yorum yazmak mantıksız

arattım diorum. Bnce msjımı düzgün okumadan cvp vermen mantıksız.
Telefon üzerinden arattım apps de. bulunamadı dedi.
Netten baktıgımda da S8500 desteklemedıgını yazıodu.
Yarın yüklemeyi denerim kies den. Ona göre cvp veririmm

kapadokyali25

Üye
Nasil Yukledigini Anlatirmisin Bilader Kies De Tikladigim Anda Telefon Bu Applicasyonu Desteklemiyor Diyor Senin Yanlisin Var Bu Aplicasyon 8500 Icin Degil

sez00

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım dün samsung apps e kiesten girdim ve yükledim bu kadar basit.hatta aynı uygulama spb com adresinde mevcut bada bölümünde. bu link üzerindende samsung apps e yönlendiriyor zaten

dün samsung appsten yükledigim uygulama bugün bulamıyorum.arkadas haklıymış kusura bakma.ama spb üzerinden görünüyor uygulama.ilk bastaki yazdıgım link yanlış.digerinden uygulamaya ulaşabilirsiniz

kapadokyali25

Üye
ok Eywallah Kardes Hakliymissin Ben Yanilmisim Sagolasin

byMaMe

byMaMe

Üye
kardeşim emeğine sağlık süper birşey sayende ne işe yaradığını öğrendim ve yükledim herkese tavsiye ederim uydu kanalları da var çok şaşırtıcı

sez00

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olduysam ne mutlu

ottomania52

Üye
Nasil Yukledigini Anlatirmisin Bilader Kies De Tikladigim Anda Telefon Bu Applicasyonu Desteklemiyor Diyor Senin Yanlisin Var Bu Aplicasyon 8500 Icin Degil
dostum ben şimdi yükledim telden apps ye gir bul de spb tv yaz onu kur ve sorunsuz izle

s5253

Üye
ya ben telefonu yeni aldım (S5253 WAve525) youtubeye girdigim zaman videoya tıklıyorum tekrar dene çıkıo lütfen yardım ayrıca spb tv wave 525leri kasıomus öyle duydum

erdememinaga

Üye
kasmıyor ama 5 tane kanal var çoğaltamıyoruz mu ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt