N8 & İphone4 Kararsız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
werarce

werarce

Üye
    Konu Sahibi
N8 & İphone4 Kararsız
N8 almayı düşünüyorum ayın 15i gibi ama hala kararsızım ne alsam diye kendimi ikna edemedim hala ne alıcağıma bana yardımcı olabilecek arkadaşların yardımını bekliyorum ikisinide kullanmış olan varsa özellikle sizden yardım bekliyorum

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu konular onlarca yerde var biraz onları takip edin.durumun elveriyorsa 2 sinide al.

allp

allp

Üye
bende seninle aynı sorunu yaşıorum ama araştırdığımda nokia dan şaşma yanıtları aldım ... bence N8 :oke:

SavinMe

SavinMe

Üye
sen telefonu sadece telefon olarak kullanacaksan n8 al derim.fakat cep bilgisayarı gibi oyun-internet-uygulama vb.şeyleri istiyorsan Iphone4 den şaşma

ATAKANALTUG

ATAKANALTUG

Üye
ben n8 aldım memnnum ikiside farklı şeyler iphone 4 arklı aa fiyat farkını iyi gözden geçir arada 600 tl fark var en az ikisini karşılaştırdığında arada fiyat farkı çok ama uygulama farkı az bence...

OğuzcanAbi

Üye
aaaaaaaaaaaaaa
baq şimdy
sen samsung galaxy s yi
nie kistene koymadın ?
ikisini birleşimi
bence sen bir teknosaya git
3 nüde gör bak bi eline al .d
hangisi hoşuna giderse o anda onu al :)

futbol123

futbol123

Üye
n8 al bnce

guvenkaya

guvenkaya

Üye
bu telefonlarin hepsini kullandim ozellik olarak en iyisi n8 en hizli internet telefonu galaxy s digerini bosver telefon sayilmaz cok paran gider iphone 4 ten bash ediyorum bir uygulama yukluyecektim ucretsiz yaziyor yukleyi tikladim hesabinizda para yok uygulamayi yukleyemezsiniz diye uyari verdi ha birde x10hd var oda bayagi hizli 4une bak ayni anda internete gir hiz olarak ilk galaxy s sonra x10 hd sonra iphone 4 en son n8 kamerayi ac kalite yununden en iyi n8 sonra x10 hd sonra galaxy s en son iphone 4 fiyat olarak en ucuz n8 400 euro sonra galaxy s 459 euro sonra x10hd 559euro en son iphone 4 629euro

by uzuntu

Üye
Sana İ Phoneyi Tercih Ederim Neden Dersen Şöyle Anltayım:
Ben de Senin Gini Aynı İkisinin Arasında Kaldım Ama Sonucu Buldum
İ Phone Dünyanın Gelmiş Geçmiş En İyi Teleefonlarından Biri Uygulama Oyunlar İnternette ve Bazı Özel Uygulamalarıyla Üstüne Tanıdığım Bi Telefon Yok Suam Dikkat et Tel Sitelerine Dikkat Et Hep İ Phone İle İlgilidir

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sana İ Phoneyi Tercih Ederim Neden Dersen Şöyle Anltayım:
Ben de Senin Gini Aynı İkisinin Arasında Kaldım Ama Sonucu Buldum
İ Phone Dünyanın Gelmiş Geçmiş En İyi Teleefonlarından Biri Uygulama Oyunlar İnternette ve Bazı Özel Uygulamalarıyla Üstüne Tanıdığım Bi Telefon Yok Suam Dikkat et Tel Sitelerine Dikkat Et Hep İ Phone İle İlgilidir
Sen hiç iphone kullanmadın galiba,kullansan böyle sallamazdın.internet performansı konusunda en iyi işletim sistemi bence android dir.fotoğraf ve video da ise SE ve nokia en iyidir.oyun ekran dokunmatiği vede pazarlama(kakalama)konusunda ise iphone iyidir.

maxirabit

maxirabit

Üye
ikisine takıldıysan iphone derim nokia dan uzak durcan:)iphoneda ki dokunmatiği geçebilen bir başka telefon yok

_-Engin-__

Üye
iphone al kafan rahat olsun ardaşım

maxirabit

maxirabit

Üye
Valla iphonn int.tarayacisida hizliymis su anda iphone 3gden yaziom ve gayette hizli kamera konusunda sony telefonlari gecen pek olmuyor cunku f oranlari en dusuk olanlardir bi k700un kamerasi bile cok iyi isler cikarir nokianin tarayicisida sondan gelmeye devam eder

--------------- Ekleme ---------------

sen galiba hiç n8 kullanmadın

''N8 Symbian dünyasında önemli bir adım. Peki marketteki en hızlı telefon N8 mi? Ne yazık ki hayır. Örneğin iPhone 3GS ve iPhone 4 daha hızlı.''

Bunu ben değil nerdeyse herkez aynısını söyler boşuna incelemelerde böyle denilmiyor.Bilmeden de atıp tutmuyoruz.

ha merak edersen nerde yazdığını al oku

by uzuntu

Üye
suan telden yaziom sana ı phone tavsiye ederim ama birde windows mobile 7 telefonlarına bak

anılbaran

anılbaran

Üye
N8 al bence

Neverex

Üye
En iyisi İphone 4 al kafan rahat olsun arkadaşım. :oke:

werarce

werarce

Üye
    Konu Sahibi
Herkez bişey diyor ne yapacağıma karar veremedim biraz daha beklemeyi düşünüyorum bu arada yeni çıkan veya çıkacak olan telefonlara bakmayı düşünüyorum bellide olmaz heran birinide alabilirim

maxirabit

maxirabit

Üye
bende samsung monte almayı düşünüyordum telefoncu benim n96'yı düşük fiyata alıcaklardı dedim size para kazandırmayayım arkadaşım aradı oda telefoncu elime temiz iphone düştü dedi gel bak istersen dedi gittim aldım şimdide içim rahat monte alıcaktım az para verip hırs yaptım dedim başka telefonculara kazandırmaktansa tanıdıga gider dünden beri telefonun şarjı yarıdaydı ama halen şarja bile takmadım iphone 3g olmasına ragmen

kuduruklaz

kuduruklaz

Üye
N8 fiyatı 700 e düşsün ondan başka tlfn almam bence harika bir tlfn yemişim iPhone 4 ü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt