vodafone mobil tv sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mustafasevindi

mustafasevindi

Üye
    Konu Sahibi
vodafone mobil tv sorunu
selam arkadaşlar nokia n95 8gb kullanıyorum... Vodafone mobil tv uygulamasını indirmeye çalışıyorum fakat tel. Destekleniyor diyor... Nedeni ni ve çözümünü söyleyebilirmisinız..... Şimdiden teşekkürler...

ozanazy

ozanazy

Üye
Bende de öyle diyordu vodafone mobil tv'ye abone olduysan programı yüklemene gerek yok vodafone.live adresine vodafone live ile bağlanırsan zaten abonelik harici ücret ödemiyosun ordan kanallardan istediğini izleyebiliyosun. Müşteri hizmetleri bana böyle anlattı. Ama hikaye bağlanmak sorun oluyo çoğu zaman.

mustafasevindi

mustafasevindi

Üye
    Konu Sahibi
Bende de öyle diyordu vodafone mobil tv'ye abone olduysan programı yüklemene gerek yok vodafone.live adresine vodafone live ile bağlanırsan zaten abonelik harici ücret ödemiyosun ordan kanallardan istediğini izleyebiliyosun. Müşteri hizmetleri bana böyle anlattı. Ama hikaye bağlanmak sorun oluyo çoğu zaman.

Arkadaşım bilgiler için teşekkür ediyorum ama ben uygulamayı indiremıyorum uygulamayı indirirken veriyor o hatayı telefon modeli uygulamayı desteklememektedir. Diye

ozanazy

ozanazy

Üye
Anladım indirmene gerek yok diyorum bende zaten. Telefonunun browser'ından vodafone'un sitesine gir mobil tv bölümü var oraya gir ordan istediğin kanalı izle bağlantı sorarsa ilk bağlandığında vodafone.live ayarlarından bağlanacaksın. Ben anlatamadıysam müşteri hizmetlerini ara istersen. :S

1oyun

1oyun

Üye
evet programı indirmene gerek yok arkdaşımızın dediği doğru ama illa neden indirmiyor diyorsan telefonunun imei ne olarak kayıtlı oradan kaynaklanıyor olabilir.

ozanazy

ozanazy

Üye
Benim telefonum 5800. Sitede destekleyen modeller arasında yazıyo fakat indirmek istediğimde telefonda desteklemediğini yazıyodu. Bende internete bağlanıp izledim.

tovraa

Üye
selam arkadaşlar nokia n95 8gb kullanıyorum... Vodafone mobil tv uygulamasını indirmeye çalışıyorum fakat tel. Destekleniyor diyor... Nedeni ni ve çözümünü söyleyebilirmisinız..... Şimdiden teşekkürler...

arkadasım bundan kac ay once benım n95 8 gb vardı bendede deseklenmıyor diyordu bır yontemle mobil tv dosyasını ele gecirdim suan bende hala mevcut ama sizlere nasıl ulastıracam bilememiyorum

Ahmet8989

Üye
arkadaşım uygulama falan yok vodafone mobil tvyi vodafone live ye girmeden izleyemezsin yer imi ekle yoksa iki saat beklersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt