Samsung [M3710, S3650, S5230, S5233T, S5230W,S5560,S5620] Firmware düzenleme Programı

Sponsorlu Bağlantılar

sessiz_cocuk

Üye
Hiç kusura bakma
kardeş sende alıntıdan ibaret paylaşımsın o zman
en azından buldukarımı sır olarak bırakmıyorum ben bildiğim herşeyi paylaşırım bunun kanıtını da daha once yöneticiliği yaptığım bi forumu gösterebilirim yeni çıktığı zaman 450 tl ye aldığım telefonun içindeki kodlarla bozulacağını göz ardı ederek birçok şey buldum ve neler yapıla bileceğini anlattım herkese. ama bu konunun da üstesindn gelicem ve herkese sizin gibi böbürlenmeden açıklıcam hepsini neler yapabileceklerini nasıl yapacaklarını.

crazy__child

crazy__child

Üye
arkadsım nasıl paylasım bu bılgı yok ındırın ee sonra bı sey yok (:

sessiz_cocuk

Üye
işte demek istediğimi bi üstteki arkadasın yorumu aynen ortaya koyuyor.

cellatm

cellatm

Üye
en azından buldukarımı sır olarak bırakmıyorum ben bildiğim herşeyi paylaşırım bunun kanıtını da daha once yöneticiliği yaptığım bi forumu gösterebilirim yeni çıktığı zaman 450 tl ye aldığım telefonun içindeki kodlarla bozulacağını göz ardı ederek birçok şey buldum ve neler yapıla bileceğini anlattım herkese. ama bu konunun da üstesindn gelicem ve herkese sizin gibi böbürlenmeden açıklıcam hepsini neler yapabileceklerini nasıl yapacaklarını.

:D
bunu google yaz star modlama diye heryerde cıkar
herneyse iyi çelışmalar

ixmaix

Üye
qimooo açtın konu hakkında beni bilgi sahibi edicekmisin ? S5233W firmware yapmışsın videosunu felan koymuşsun o firmware S5603 e uyuyormu?

ixmaix

Üye
eyw. S5603'e uygun olan firmware koymanı istiyorm :)