Biri bana yardim etsin (n8)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tabiki89

tabiki89

Üye
    Konu Sahibi
Biri bana yardim etsin (n8)
Arkadaslar ben cok buyuk bir yanlisa dustum. Gittim n8imin depo hafizasini sildim. ne geldiyse telefonun basina bundan geldi. simdi ana ekrandaki witgetlerin cogu gitti web tvlerin hepsi gitti haritlar cevrimdisi arayarak biryer bulamiyor cunku harita verileri gitti. ne yapacagimi bilmiyorum *#7370# denedim olmadi. serviste yazilim attirdim olmadi. ben istiyorum ki telefon kutudan ilk ciktigi hale donsun. Bi care bilen yardimci olabilir mi? Daha oncede sormustum ama bi cozum gelmedi...

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Kardeş keşke telefonu ilk aldığında hemen PC Suite'den depolasaydın... Ancak yeni N8 almış biri orjinal şeklini yedekleyip sana gönderirse tüm dosyaları alabilirsin bence.

ozggurr

ozggurr

Üye
Arkadaslar ben cok buyuk bir yanlisa dustum. Gittim n8imin depo hafizasini sildim. ne geldiyse telefonun basina bundan geldi. simdi ana ekrandaki witgetlerin cogu gitti web tvlerin hepsi gitti haritlar cevrimdisi arayarak biryer bulamiyor cunku harita verileri gitti. ne yapacagimi bilmiyorum *#7370# denedim olmadi. serviste yazilim attirdim olmadi. ben istiyorum ki telefon kutudan ilk ciktigi hale donsun. Bi care bilen yardimci olabilir mi? Daha oncede sormustum ama bi cozum gelmedi...

ovi suite programini kullanarak guncellemer kismindan sistemi yeniden kur...
Sistemi yeniden kurduktan sonra haritalari yine ovi suite programini kullanarak istedigin ulkenin haritasini indir ve telefonuna yukle. bundan sonra haritalari cevrimdisi kullanabilirsin.

widgetler icin ovi store'yi dene...

forumdaki diger kullanicilarin tavsiyelerini takip et...

tabiki89

tabiki89

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş keşke telefonu ilk aldığında hemen PC Suite'den depolasaydın... Ancak yeni N8 almış biri orjinal şeklini yedekleyip sana gönderirse tüm dosyaları alabilirsin bence.

aslinda mantikli ama telefonlar farkli diye bi sorun cikarmaz mi?

pcwolf

pcwolf

Üye
Telefon farklı olmaz, imei felan kontrol etmiyor sadece model önemli. Belki telefoncuya gidip yaptırabilirsin onu aynı renkteki cihazdan. Cihazın rengi tema uyuşmazlığı çıkarabilir(var mı öyle bişi emin değilim) diye dedim.

fedata

fedata

Üye
arkadaş iyi demiş madem bu aralar n8 ci kullanıcılar artıyor..sende yeni bi konu aç birinden depo hafızasını bi dvd ye falan atmasını falan iste yada netten paylaşmasını falan iste..çıkar elbet bi yardım sever...harita kısmını özgürün dediği şekilde rahatlıkla yapabilirsin.haritalarda sorun yaşamazsın..sorun çıkarsa söyle klasik nokia kullanıcısı olarak yardımcı olmaya çalışayım :)ama n8 im yok.ki değişen pek bişeyde yok zaten.pc suite yine işte :)

venusutarit

venusutarit

Üye
arkadaş iyi demiş madem bu aralar n8 ci kullanıcılar artıyor..sende yeni bi konu aç birinden depo hafızasını bi dvd ye falan atmasını falan iste yada netten paylaşmasını falan iste..çıkar elbet bi yardım sever...harita kısmını özgürün dediği şekilde rahatlıkla yapabilirsin.haritalarda sorun yaşamazsın..sorun çıkarsa söyle klasik nokia kullanıcısı olarak yardımcı olmaya çalışayım :)ama n8 im yok.ki değişen pek bişeyde yok zaten.pc suite yine işte :)
N8 pc suite ile çalışmıyor ovi suite var onla çalışıyor

fedata

fedata

Üye
tmm o zaman ovi suite ile çalışıyosaa map loader programını yükleyin bilgisayara indirin sonra haritalarınızı..bu sitede map loader programı vardı..

SilentOne

SilentOne

Üye
hacı depo hafızayı neden sildinki

tabiki89

tabiki89

Üye
    Konu Sahibi
bugun deniyicem guncelleme isini. benim asil merak ettigim nokia servisi neden flashlayamiyo bu telefonu?

balkonkusu

balkonkusu

Üye
aslında ttelefonla gelen videoları müzikleri felan paylaşan olsa çok iyi olurdu :)

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Aynı durumu bende yaşamaktayım ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...