ESRA-TANER
Üye
19c350 Samsung Lcd Tv
19C350 samsungun en küçük lcd televizyonlarından olup 1366x768 çözünürlüğüye hd ready görüntü kalitesine sahiptir.19c350 samsung un c serilerinden olup küçük ama kullanışlı High Kontrast oranına sahip hdmi girişi olan pc girişi bulunan 19c350 üstün özelliklere sahip olmasıyla kendine hayran bırakabilecek nitelikli bir cihazdır.19C350 cihazı usb den mp3 formatını detsekleyerek müzik dinlemenin keyfine varabileceğiniz ,aynı zamanda 19c350 cihazıyla televizyonda internet TV özelliğiyle samsung un anlaşmalı olduğu sitelere girebilir youtube gibi paylaşım sitelerinde online video izleyebilirsiniz
19c350 nin teknik özelliklerini ayrıntılı bir şekilde incelemeye ne dersiniz?
EKRAN BoYUTU =19(48 cm)
ÇÖZÜNÜRLÜK =1366X76
KONTRSAT = hıgh kontrast
RESİM GÖZTERİM HIZI =50 hz
USBDE MP3,JPEG FORMATLARINI DESTEKLEMEKTEDİŞR
Wide COLOR ENHACER
COMPOSIT GİRİŞİ MEVCUT
Bir cihazdır.19c350 ürününün pahallı olduğunu düşünüyorsanız tabii ki yanılıyorsunuz sizlerin yanılıyorsunuz bu ürünü araştırdım ve size en cazip fiyatla bu ürüne sahip olmanız için sadece aşağıdaki linke tıklamanız yeterli
--------------- Ekleme ---------------
19C350 modeli gercekten kullannım kapasitesi yüksek bir model ve uygun fiyatla izleyicisiyle kavuşmaya hazır halde ben 19c350 modelini aldım ve inanılmaz büyük bir zevkle izliyorum sizlerinde 19c350 modeliyle tanışmanızı şiddetle tavsiye ediyorum...
EKRAN BoYUTU =19(48 cm)
ÇÖZÜNÜRLÜK =1366X76
KONTRSAT = hıgh kontrast
Wide COLOR ENHACER
COMPOSIT GİRİŞİ MEVCUT
Bir cihazdır.19c350 ürününün pahallı olduğunu düşünüyorsanız tabii ki yanılıyorsunuz sizlerin yanılıyorsunuz bu ürünü araştırdım ve size en cazip fiyatla bu ürüne sahip olmanız için sadece aşağıdaki linke tıklamanız yeterli
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
19C350 modeli gercekten kullannım kapasitesi yüksek bir model ve uygun fiyatla izleyicisiyle kavuşmaya hazır halde ben 19c350 modelini aldım ve inanılmaz büyük bir zevkle izliyorum sizlerinde 19c350 modeliyle tanışmanızı şiddetle tavsiye ediyorum...
19C350 samsungun en küçük lcd televizyonlarından olup 1366x768 çözünürlüğüye hd ready görüntü kalitesine sahiptir.19c350 samsung un c serilerinden olup küçük ama kullanışlı High Kontrast oranına sahip hdmi girişi olan pc girişi bulunan 19c350 üstün özelliklere sahip olmasıyla kendine hayran bırakabilecek nitelikli bir cihazdır.19C350 cihazı usb den mp3 formatını detsekleyerek müzik dinlemenin keyfine varabileceğiniz ,aynı zamanda 19c350 cihazıyla televizyonda internet TV özelliğiyle samsung un anlaşmalı olduğu sitelere girebilir youtube gibi paylaşım sitelerinde online video izleyebilirsiniz 19c350 nin teknik özelliklerini ayrıntılı bir şekilde incelemeye ne dersiniz?
EKRAN BoYUTU =19(48 cm)
ÇÖZÜNÜRLÜK =1366X76
KONTRSAT = hıgh kontrast
Wide COLOR ENHACER
COMPOSIT GİRİŞİ MEVCUT
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız