acil yardım iphone 3gs 4.2.1 1015 hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
imphalla

imphalla

Üye
    Konu Sahibi
acil yardım iphone 3gs 4.2.1 1015 hatası
iphonun versiyornunu nasıl düşürebilirim 1015 hatası alıyorum i tunesten yükleyemiyorum

AARSLANNN

AARSLANNN

Üye
Bende Tam Bilmiyorum ama Bildiklerimi anlatayım ilk önce iphone u bootmode a almalısın sonra bilgisayara bağla
itunes i aç ve sana iphone u bootmode tarzında açacak. Orada Restore tuşu var ona ve hemen shift veya ctrl ye bas (her ikisinden biri) açılan ekrana .ipw uzantılı dosyayı seç yani yazılım dosyasını seç ve tamam de. Tel in Yazılımı Yükleyecektir.
(Yurt Dışı ve fake imei olan iphone da kullanma)

Umarım Yardımcı Olmabilmişimdir. :oke:

imphalla

imphalla

Üye
    Konu Sahibi
malesef yardım cı olamadın ama yine de teşekkürler anlattıkların için söylediklerinin hepsini denedim hiç bir şekilde çözüm bulamadım yok mu kimse bana yardım cı olabilecek telefon takılı kaldı ekranda İTUnes işaretli ve usb girişi var başkada hiçbir şey olmuyor

AARSLANNN

AARSLANNN

Üye
Anladım Aynı Sorun Banada Olmuştu. İphone Yurt Dışındanmı Geldi...

cmlkrc

cmlkrc

Üye
4.2.1 yüklü iken mi bu hatayı aldın yoksa 4.2.1. yüklerken mi?

imphalla

imphalla

Üye
    Konu Sahibi
cihazı yurt içinden aldım

--------------- Ekleme ---------------

4.2.1 yüklü iken mi bu hatayı aldın yoksa 4.2.1. yüklerken mi?
evet ilk önce onu yükledim unlock yapamadım ondan sonra araştırdım 4.1. i yükleyeyim dedim onu yüklerken böyle oldu kitlendi telefon ekranında itunes yazıyor başka versyonlarıda yüklemek istedim hiç birini yükleyemedim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonun yurtiçi ise unlock yapmana ne gerek var ki?

*Slayer*

*Slayer*

Üye
:) nadir kardes unumbrella programının tam adını versene :) ben onunla çıkmıştım .

hakankurban

hakankurban

Üye

bu adesten umbrella proğramını indir kur çalıştır telefonu bağla üst sağ köşede EXİT RECOVERY yazan yere tıkla kablolardan kurtulursun

utkuc

Üye
Arkadasım dedıgını yaptım logosu cıktı oyle kaldı bekledım acılmadı sonra kapatıp actım gene aynı yere dondu usb ve itunes şeyine yurt dışından aldım update ederken geldı başıma sım lock jb herşeyı yaptırdım kullanıyodum muzık felan attım mesaj atıyodum arkadaşlarıma felan update yapım dedım sonra gıttı daha 1 hafta once actırmıstım sım lock felan 3 ay beklemıstım sımdı napıcam

gokselev

Üye
arkadaşlar sorunu ireb +4.2.1 costum sürümü lazım ireb ile limer1n yüklenince itunes da shift+restore ile costum sürümü gösterip restore edin sorun cözülüyor sim kilidi olanlar 4.2.1 versiyonunda cidia yükleyemiyor bilginize

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt