En İyi Download Sayfası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
En İyi Download Sayfası
Arkadaşlar!! Aklıma dün akşam bir fikir geldi ve bu fikri şimdi sizinle paylaşıyorum.. Yeni yarışmamız bir download üstüne...Ücretsiz site veren sitelerden bir site oluştursun.. Sitede ve facebook ta en iyi download paylaşımı yapan üye yarışma 1. olsun... Yarışmaya 6 üye katılacak,katılmak isteyenler benimle özel mesajla iletişime geçsin... Yarışmacılar yaptıkları ücretsiz sitenin adreslerini burada yarışma başladıktan sonra bana özel mesaj ile bildirsinler bende buraya yazayım...

Yarışmada 1. olan üyeye tarafımdan hediye verilmeyecektir.. Ama adminlerle bir görüşme yapacağım ve bunun sonucunda adminler sitede ufak bir hediye verebilirler..

::NOT:: Yarışmacılar bir sayfada hem download hemde eğlence bölümü yapabilirler..

Katılımcılar...
1) Wonder Worker
2) hobba11
3) __________
4) __________
5) __________
6) __________

• Beğen
Tepkiler: crazyferit

SpeciaL@

SpeciaL@

Üye
kendinin katlıması iyi olmaz bence..

Wonder Worker

Üye
Benide Yaz :)

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
site açmakla kimse uğraşmaz:hmmm tabi bu benim şahsi görüşüm

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
bi yarışma için o kadar kendini kasmanın bi manası yoq :aha:
kolay gelsin

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar ben sizi yarışmaya zorla sokmuyorum.. isteyen katılır isteyen katılmaz hem site ücretsiz blog veya portal veren sitelerden açılacak..

--------------- Ekleme ---------------

Wonder Worker

yarışmaya yazıldı

hobba11

Üye
iyi fikir benide yaz yarışmaya

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
hemen yazıyorumm

Anıl Umut

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar ben sizi yarışmaya zorla sokmuyorum.. isteyen katılır isteyen katılmaz hem site ücretsiz blog veya portal veren sitelerden açılacak..

--------------- Ekleme ---------------

Wonder Worker

yarışmaya yazıldı
Canım kardeşim,daha küçüksün onun için es geçiyorum.Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz.Biz yönetim olarak fikir belirttik.:)

Denetim_Masası

Denetim_Masası

Üye
    Konu Sahibi
Canım kardeşim,daha küçüksün onun için es geçiyorum.Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz.Biz yönetim olarak fikir belirttik.:)

tmm kızmayın ayrıca ben yarışmadan çekiliyorum... oyun indirme ve satış işlemlerim falan var.. onun için kusura bakmayın..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yarışma katılımın az olmasından ve yarışmayı düzenleyen arkadaşın yarışmayı bırakması nedeniyle iptal edilmiştir.

İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt