C5 önerirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
C5 önerirmisiniz?
Arkadaslar telefon alacam bu zamana kadar cok telefon alma kararı verdim ama coğundan vazgeçtim son olarak C5 i gördüm baya araştırdım ama tabi birde kullanıcı yorumlarını almak lazm siz ne dersiniz arkadaslar.Fiyatıda gayet uygun.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kardeş onda wlan yok çok internete giriyosan c5 alma derim

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
internete çok girmiyorum işimi bilgisayardan hallderim genel olarak nasıl bir telefon

OğuzcanAbi

Üye
samsung jet :züü::züü::züü:

burak akkurt

burak akkurt

Üye
KArdeş C5 Sper Alalı 1 Hafta Oldu Çok Memnunum n95 de n73 De Kullandım ama onlardan çok çok iyi çok hızlı zarif Kaliteli ucz Kısacası Muhteşem

zirqodyum

Üye
bend C5 aldim bu gün gercekten süper tabi PhyscoDevil arkadasmizin dedigi gibi WLAN yok internte gerek duyuorsan bende alma derim :) ama ben genelde isimi Edge ile halletigim icin hic sorunum yok :D kamerasi falan gündüzleri iyi sonuc veriyor :) 3.2MP kamerasi tabki sony-ericsson telefonlar kadar iyi degil :/ ama günlük kullanimda bataryanin ömrü bakimindan iyi :) video cekim kalitesi VGA(460x680 pixel) fakat yout ube gibi paylasm siteelri icin cektigi videoalr cok güzel ses kalitesi mükemmle apple iPod kadar iyi ses kalitesi var ( daha iyi diyebilrim ilk ipod dan bu gun kü ipod kullanim deneyimime kadar ) muzik dinleme süresi cok fazla :) 3G görüntülü konusma icin ön kamerasi gayet yeterli :) bu özelliklere sahip baska telefon modelleri de var mesela tek farki 5MP kamerasi olan 6700 daha pahali iken geri kalan tüm özellikelri ayni ve C5 6700'dan daha ucuz :) orta deneyiml bir kullanim alaniniz varsa ilk tercihelriniz araniza alin bence :)

konyarapp

Üye
öneririm arkadaşım

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
aldım sonunda telefonu sesi az olsada güzel telefn alacaklara tavsiye ederim

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
6700 java tabanlı C5 ise symbian. bunuda ortaya koyalım :))

khaLpshZ

khaLpshZ

Üye
Bu telefon karanlıkta nasıl fotoğraf çekiyo yani karanlıkta flaşın performansı nasıl.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
ben denemedim hiç

mehmetkabaoglu

mehmetkabaoglu

Üye
ben denedim 3-4 m ye kadr performansı iyi (fotoğrafda) ancak video için bu şeyi söylemek çok zor.
c-5 de en büyük sorun program yüklerken yaşadım ben symbian s90 series demesine rağmen çoğu programlarda hatayla karşılaşabiliyorsun. bazı kullanım kolaylıklarınıda görmezden gelmeyelim mesela tlf bekleme modunda numara tuşlamaya başladığında kartviziti kendisi buluyo rehberde dolanma olayı yaşamıyuorsun bluetooth için kısayol oluşturulmuş *'a uzun bastığında işlemi kapa\aç şeklinde yapıyo ancak bataryası internette yaklaşık 20 gün civarı yazmasına rağmen bana bir hafta gitmiyo sanırım fazla kullanmaktan :)

c -5 fiyatına göre harika bir telefon internet inanılmaz hızlı 3.5 g ile saniyede yaklaşık 150-170 kb dosya indirebiliyosun(turkcell)de ama bence fazla nazik yapılmış gibi mesela bataryayı çıkardığında bord karşında bi koruyucu ara levha yok kasa komple plastik ve tuşları eğer t9 kullanmayı seviyorsan tatmin etmiyo yani eğer hızlı yazarsan yetişmekte problem yaşıyo telefon hassasiyeti düşük...

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
t9 hakkında yazdığını okuyunca telefonu elime alıp denedim. söylediğin gecikmeyi göremedim. üstelik tuşlar iri olduğu için gayet hızlı ve rahat da yazılabiliyor. yanlış harfe basma ihtimalin zayıf yani.

digilion

Üye
ben 3 aydır kullanıyorum çok güzel bir telefon hem tarzı hem de kullanımı ancak wlan yok ve ses bence az bunlar dışında tavsiye edilir herkese...

kymkm

Üye
ben 3 aydır kullanıyorum çok güzel bir telefon hem tarzı hem de kullanımı ancak wlan yok ve ses bence az bunlar dışında tavsiye edilir herkese...

ses az derken genel olarak mı az yani kulaklıkta nasıl yanında verdikleri kulaklık yeter li mi

kaan7878

kaan7878

Üye
telefon un bataryası ne kadar gidiyor ortalama ???

wert8790

Üye
arkadaşlar telefonda konuşurken gelen ses seviyesi nasıl acaba büyük öncelik taşıyor bu bende. Karşıdan gelen sesle seimin karşıya gitmesi nasıl arkadaşlar herhangi bir sorun varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt