Bana kimse yardım etmiyecek mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
snbastra

snbastra

Üye
    Konu Sahibi
Bana kimse yardım etmiyecek mi?
Arkadaşlar bir sorunum var forumda aradım bulamadım,forumu kirletmemek amacıyla konu açmamak için iki arakadaşa pm gönderdim ama yardımcı olan olmadı.
Vodafone cepnete abone oldum internet ayarlarınıda aldım yaptım ancak nete girmeye çalıştığımda DNS FAILED diye hata çıkıyor.Ne yapmam gerektiğini bana bir Allahın kulu söylesin,tarif etsin nolur. :(

savliusta

Üye
bence bi dns ayarlarını kontrol et

sessiz_cocuk

Üye
Arkadaşlar bir sorunum var forumda aradım bulamadım,forumu kirletmemek amacıyla konu açmamak için iki arakadaşa pm gönderdim ama yardımcı olan olmadı.
Vodafone cepnete abone oldum internet ayarlarınıda aldım yaptım ancak nete girmeye çalıştığımda DNS FAILED diye hata çıkıyor.Ne yapmam gerektiğini bana bir Allahın kulu söylesin,tarif etsin nolur. :(
vodafon ile bağlantıya geçssen daha güvenli olur arkadaşım. sabit bir telefondan ara vodafonu cep ten arama çünkü işlem yapacaklar telefondan o yuzden dediğim gibi yap sen

Esendağlı

Esendağlı

Üye
vodafon ile bağlantıya geçssen daha güvenli olur arkadaşım. sabit bir telefondan ara vodafonu cep ten arama çünkü işlem yapacaklar telefondan o yuzden dediğim gibi yap sen
Bencede senin sorununu onlar çözerler

by_ukala7

by_ukala7

Üye
bu linkten ayarlayabilirsin

snbastra

snbastra

Üye
    Konu Sahibi
by_ukala7

by_ukala7

Üye
Cep telefonunuza İnternet ayarlarını otomatik olarak göndermek istiyorsanız
ve myvodafone ye üye ol numarını ver telefonuna internet ayarını yapan bi mesaj gelecek mesajı cevaplarsan ayarların otomatik olarak yapılacak

snbastra

snbastra

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonunuza İnternet ayarlarını otomatik olarak göndermek istiyorsanız
ve myvodafone ye üye ol numarını ver telefonuna internet ayarını yapan bi mesaj gelecek mesajı cevaplarsan ayarların otomatik olarak yapılacak

yanlız vodafone un sayfasında bi sorun var sanırım.Giriş için şifremi ve numaramı yazdığımda sayfa açılmıyor.

sessiz_cocuk

Üye
yanlız vodafone un sayfasında bi sorun var sanırım.Giriş için şifremi ve numaramı yazdığımda sayfa açılmıyor.
arkadaşım müşteri hizmetlerini arasana sen çözüm orada.

snbastra

snbastra

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu çözdüm arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt