Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefona wifi takabilirmiyim
Sponsorlu Bağlantılar
jozeft
Üye
Konu Sahibi
telefona wifi takabilirmiyim
selam arkadaşlar benim nokia 5230 telefonum var ve bunun wifi si yok ama 5800 ın arkasına filan baktım kasa aynı kasa acaba benim telefona wifi takılması münkünmü???
wifi ayrı bir cihaz olarak satılmıyor ki...kulaklık gibi tak çalıştır gibi bi şey değil ki...telefon, araba değil ki sağını solunu değiştiresin.başka telefonun wifisini takıyım desen telefonda uygun boşluk olması gerekiyo.hadi boşluk olsun devrenin neresine lehimleyecen.wifi'yi taktın diyelim bunun bir de yazılım kısmı var.bunun yerine yeni telefon üret daha kolay olur.
ibo_Star
Üye
Gördüğüm En Anlamsız Konulardan 2.(ikinci).
Bir Laptop Alırsınız.Blutut yok.
10 TL Usb Bulutut aparatı tamamdır.
*yada evdeki Bilgisayara Usb Wifi aparatı Alırız.calısır baglanır.
Ama Telefonun degismez
mahmudiye2
Üye
[sıze=4]bendede nokıa 5230 var wi-fi takılırmı dıye arıyordum bi sonuca ulaşırsanız 0535 785 54 06 numaraya mesaj atarsanız sevınırım çok lazım wi-fi internet kafe sifresini kırdım hep gırıcem o yüzden[/sıze]
muhit"
Üye
mümkün ben yaptım ama c902 ye hafıza kartı gibi
kreys1
Üye
muhit + yalan
Msfk
Üye
Bahsettiğiniz olay imkansız.Sadece sizin telefonda değil hiçbir telefonda yapılamaz.
farukozer4444
Üye
mangdaşire
Üye
ne wifisi kardeş,ben 3310'a 1 tblık hdd bagladım.hemde dahili hdd.hatta bununla da yetinmedim,gittim uydu anteni aldım,sabah bagladım,şimdi uydudan tv izliyom yaa.bütün kanalları çekiyor
gerçek cevabım:kardeşim senin dediginin olması demek çölde kutup ayısının yaşaması demek.yani böyle birşey imkansız.konu kirliligi yaratmayın.
azrilll
Üye
asla...benim telefonda wifi war ama başka tele takılmaz...ama illa wifi olsun diyorsan wifili bir telefon al bence...