Nokia 5800 sorun..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

uPPsCa

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 sorun..
Hayırlı Akşamlar Arkadaşlar..

Hemen konuya gireyim..Arkadaşlar telefondan nete giriyorum ve oyun indiriyorum..indirme işlemi bittiğinde " Download Klasörüne Kaydedildi " diyo ama o "Download" klasörünü bi yerde bulamıyorum :S
Yardım edebilecek olan varmı ??

SelametLe..:bigstar:

ca_sus

Üye
hafıza kartında kardeş dosya yöneticisinden girecen

uPPsCa

Üye
    Konu Sahibi
yok kardeş yok ne hafıza kartında nede telefon hafızasında :S

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Indirme işlemi bittikten sonra dowload klasörüne kaydedildi diyor ya.ekranda dosya gözükmüyor mu ona tıkla.yüklemeye başlaması gerek.bende adobe pdf ile açıyor ve yüklüyorum

uPPsCa

Üye
    Konu Sahibi
Indirme işlemi bittikten sonra dowload klasörüne kaydedildi diyor ya.ekranda dosya gözükmüyor mu ona tıkla.yüklemeye başlaması gerek.bende adobe pdf ile açıyor ve yüklüyorum

ordan Yüklüyorum Eyw..

Ama Sinirimi bozan indirdigim Jar dosyasını hiç bi yerde bulamıyorum..

Arisklaus

Arisklaus

Üye
5800 yardım a tıkla telefondan.dosya yöneticisi yaz.dosya yöneticisine tıkladıktan sonra dosya bulma-dosya yönetme fln çıkar.dosya bulamaya bas ve dosyanın ismini hatırlıosan bulursun

uPPsCa

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım neden o kdr zorlukla buliyim dosyayı :) Download klasörüne kaydedildi diyo klasör yok ortada :)

Bu indirdiğimiz dosyanın Hedefi değiştirebiliyozmu yani hangi klasöre kaydedecegini ??

Arisklaus

Arisklaus

Üye
Aga onu ztn telefon dosyaya göre yerleştiriyo.sen dosyayı bulmak istemion mu? Ozmn dediğimi yap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt