Çin malı iPhone yardım.!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n73üm

Üye
    Konu Sahibi
Çin malı iPhone yardım.!
Çin malı iPhone'lar için orjinal'e çok yakın iPhone yazılımı, Menü, seçenekler filan herşeyinin aynı oluduğu bir yazılım var mı acaba?

• Beğen
Tepkiler: balyoz61

n73üm

Üye
    Konu Sahibi
Hiç yokmu ya? :S

n73üm

Üye
    Konu Sahibi
Yoksa yok diyinde beklemiyim boşuna.

pcman34

pcman34

Üye
Yok

BeratShark

BeratShark

Üye
bnde var çin malı maps falan yok bide ek uygulamalar var

balyoz61

Kapalı Hesap
bnde herşey ıphone4 ün aynısı sadece kamerası 2mp birde sesi 5800ınki kadar iyi değil başka ne dokunmatiğinde ne sensöründe bi problemi yok trident t1000 aldım 300 tl ama nasıl oyun yüklerim onu bilmiyorum :S

paşahan

Üye
Dostum bu telefonların ayarları hepsi birbirinden farklı valla bende çözemedim 3 senedir çin malı kullanıyorum çok memnun oldugum telefon e71 slim modeli yemin ederim acaip sağlam bi telefon en az 10 kere düşmüştür ve hala sorunsuz çalışıyor 10 gün önce tek hatlı ıphone 4g aldım manyak bi telefon ama mms ayarlarını beceremedim bu kadar hassas bir dokunmatik görmedim tavsiye ederim gecenlerde elimden aldılar orjinel diye incelediler ve inandılar o derece yani almak isteyen olursa yardımcı olurum.350tl ye aldım.%100 orjinaliyle aynı öle tv tarzı şeyler yok bunda

Dark.Prens

Dark.Prens

Üye
Selamlar . Iphone 4 tarzı olan çin telefon modelinde msn kullanabiliyormusunuz ? Yükleyebildinizmi ? varsa bana da linki atabilirmisiniz rica etsem

bahar_22

Üye
fiyat belirtir misiniz ben almak istiyorum.Orjinal İphone özelliklerini taşıyor ve kapanma riski yok değil mi?

Dostum bu telefonların ayarları hepsi birbirinden farklı valla bende çözemedim 3 senedir çin malı kullanıyorum çok memnun oldugum telefon e71 slim modeli yemin ederim acaip sağlam bi telefon en az 10 kere düşmüştür ve hala sorunsuz çalışıyor 10 gün önce tek hatlı ıphone 4g aldım manyak bi telefon ama mms ayarlarını beceremedim bu kadar hassas bir dokunmatik görmedim tavsiye ederim gecenlerde elimden aldılar orjinel diye incelediler ve inandılar o derece yani almak isteyen olursa yardımcı olurum.350tl ye aldım.0 orjinaliyle aynı öle tv tarzı şeyler yok bunda

----------Eklendi @ 13:08:38 ---------- Yazıldı @ 11:15:31 ----------

Iphone4 32 gb alalı 3 gün oldu ama alışamadım kullanımına java vs herşeyi içinde var 5800 la takas yapmak istiyorum ırak'tan geldi telefonum. IMEI kapanma sorunu yok hiçbir problem yok 5800 hastası olduğum için takas yapmak istiyorum

Kingmortall

Kingmortall

Üye
cin malı almayın yazık edersiniz

bahar_22

Üye
benim telde iphone 4 java msn facebook hepsi yüklü sadece T card die bişey istio çalıştırmak için 5800 olan varsa takas yapmak istiyorum ya da samsung s6353 wi-fi olan varsa

----------Eklendi @ 13:18:09 ---------- Yazıldı @ 13:17:42 ----------

almış bulunduk :)

musa.075

Üye
Selamlar . Iphone 4 tarzı olan çin telefon modelinde msn kullanabiliyormusunuz ? Yükleyebildinizmi ? varsa bana da linki atabilirmisiniz rica etsem
Buradan Msn programını yükleyip kullanabilirsin:

-murat-

Üye
slm benimde iphone 4s çin malı telefonum var ben yanlışlıkla root klasörüne format attım ekranda bulunan uygulamalar tom cat ,talking car vs hiç biri açılmıyo bu klasörün içindekileri nasıl getirebileceğim yada nerden bulabileceğim hakkında bilgisi olan lütfen cevaplasın?

abdurrahmant

Üye
çin malı Iphonelerin ikonlarını silip yeni ikon nasıl yükleriz çalışmayan ikonları nasıl çalışır hale getiririz bilgisi olan varmı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt