15 yaşındaki kız Kur'an-ı Kerim yaktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
15 yaşındaki kız Kur'an-ı Kerim yaktı
15 yaşında bir kız, okulda Kuran'ı Kerim yakıp, Facebook'ta yayınlayınca tutuklandı.

'de 15 yaşında bir kız, okulda Kuran'ı Kerim'in İngilizce mealini yakıp, görüntülerini 'ta yayınlamasının ardından tutuklandı.
West Midlands'da meydana gelen olayla ilgili olarak, adı açıklanmayan kız ile 14 yaşındaki bir erkek çocuk tutuklandı.
Genç kız, din temelli nefreti körüklemekle suçlandı. İkili daha sonra kefaletle serbest bırakıldı. Polis, okulda ve çevresinde denetimi sürdüreceklerini açıkladı.
'de 'ün yıldönümünde Kur'an-ı Kerim yakacağını açıklayan Rahip Terry Jones büyük tepki çekmiş, daha sonra bu eyleminden vazgeçmişti.

• Beğen
Tepkiler: jejep

qirL1903

qirL1903

Üye
O kızı bana versinler :sopa:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
    Konu Sahibi
bizde hristiyanlardan nefret ediyoruz ama saygımız var kutsal kitaplara.Bunlar:off:

aRdiLê

aRdiLê

Üye
O Kızı bana veRseLer derisini yüzer tuza basaRım ALLAH Kanını iÇine Akıtsın ALLAH Belasını Versin Kur'an-ı Kerim'e Kurban oLsun yaŞı baŞına kaRa qeLsin !.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
O Kızı bana veRseLer derisini yüzer tuza basaRım ALLAH Kanını iÇine Akıtsın ALLAH Belasını Versin Kur'an-ı Kerim'e Kurban oLsun yaŞı baŞına kaRa qeLsin !.
:oke::oke::oke:

kefalete ödeyecek daha çok şey olacak yanına kalmaz kalacağını da sanmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...