E63 güncellemeden sonra kasıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halrahcal

Üye
    Konu Sahibi
E63 güncellemeden sonra kasıyor
yaklaşık 1 sene önce E63 aldım. yaşadığım bazı sorunlar için pc'ye bağlayıp güncelleme yaptım. fakat bu güncellemeden sonra, çok güzel çalışan telefon yavaşladı. çoğu zaman yazılımlar kilitleniyor menü tuşundan kapatmak zorunda kalıyorum. msj yazarken yazdıktan sonra yazının gelmesini bekliyorum. kısacası güncellemeden sonra telefon kullanılamayacak kadar yavaşladı.. bunum bi çözüm yolu yokmu..
yardımcı olursanız sevinirm.

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
arkadas güncelleme sırasında nokıanın programı telefon hafızasına vide resim çerçeve gibi işe yaramaz(benim görüşüm) seyler atıyo telefon hafızasını bi boşalt derim

halrahcal

Üye
    Konu Sahibi
boşalttım yine olmadı, büyük hafıza kartı taktım, küçük hafıza kartı taktım, hiç takmadım yine olmadı. Allah bilir kaç kez format attım yine olmadı. eski versiyonuna da geri çeviremiyorum yenisi yüklü olduğu için. nette bu soruyu soran başka kişiler de gördüm. yani bu sorunu yaşayan tek ben değilim. ayrıca o gereksiz şeylerin ağırlaştıramayacağı kadar anormal bi şekilde ağır.. nete girmekten, oyun oynamaktan, bir program kullanmaktan vazgeçtim, bir mesaj yazmak veya bi numarayı aramak bile ölüm..

karizmakankiler

karizmakankiler

Üye
garantiye yollamaktan başka yapabilecek bişey yok arkadasım ozaman

halrahcal

Üye
    Konu Sahibi
bunun bi yazılım hatası olduğu belli. yine bi yazılım yöntemiyle düzeltemezmiyiz yani?

cengo488

Üye
kardeş bnmde aynı sorun var fabrika ayarlarına geri dondun mu

halrahcal

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bnmde aynı sorun var fabrika ayarlarına geri dondun mu

arkadaşım tam net hatırlayamıyorum. yine bu sitede bi bölümde nokia'nın yayınlamadığı symbian versiyonlarını yükleme anlatılmıştı. belki de başka şey anlatılırken arada o da geçiyordu tam hatırlamıyorum. product kod falan değiştirmiştim. sonra o anlatımda verilen bi program yardımıyla netten yayınlanmayan en yeni symbian versiyonu indirdim yükledim. ondan sonra sorun çözüldüğü gibi ufak gelişmelerde oldu telefonda.

bunu yapamazsan eski versiyonları yüklemene izin verilmiyor. garantiye göndersen yine en son - yani senin şu an kullandığın - symbian versiyonu yüklenecek. bi değişiklik olmayacak. kısacası tek yöntemi bu.... bi araştır sitede. yine bi sıkıntın olursa yaz. mümkün olduğunca yardımcı olamya çalışırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt