yldzyalcin
Üye
şimdi c6 ya dönersen downgrade olmazmı?pek bir değişiklik yok arkadaşlar. 5800 black'e yükledim c6 fw'den dönüp pişman oldum. Tekrar c6 fw'ye dönüyorum şimdi. Tam bir fiyasko bu v52....
şimdi c6 ya dönersen downgrade olmazmı?pek bir değişiklik yok arkadaşlar. 5800 black'e yükledim c6 fw'den dönüp pişman oldum. Tekrar c6 fw'ye dönüyorum şimdi. Tam bir fiyasko bu v52....
Yok kesinlikle olmaz. Polat arkadaşaımızın dediği gibi v52'de v51 downgrade olur. Ama dün çıkan c6 fw Bence bundan bim kat daha güzel. (Megalomaniax'a teşekkürler)şimdi c6 ya dönersen downgrade olmazmı?
benim bildiğim c6 v51 tabanlı[sıze=3]hayır downgrade olmaz v52 den v51'e geçerse downgrade olur diye biliyorum.[/sıze]
Şuan c6 fw 3 ü yüklüyorum. Sonucu yazarımbenim bildiğim c6 v51 tabanlı
merak ettim ne olacakşuan c6 fw 3 ü yüklüyorum. Sonucu yazarım
o zaman bende test edebilirim[sıze=3]v51 tabanlı olabilir ama sonuçta custom firmware adı o yüzden öle bir sorun olmaz arkadaşım.[/sıze]
C6 Fw v3/v2 bunlar Custom Fw oldugundan downgrade olmuyor istersen sende bir test et. Şuan c6 Fw v3 yükledim sanki yepyeni bir telefonum oldu gibio zaman bende test edebilirim
V52'de hafif dokunmatik hassasiyeti var ama inan C6 FW gibi değil. Ayrıca HALEN RDS sorunu çözülmemiş v52'de.Onu biliyorum zaten, her product codu için(özellikle türkiyedekiler için) fw güncellemelerinin aynı anda çıkmadığını da sen biliyorsun. 1. sayfadan beri okuduğumda sanki sana zorla yükle demişler de sen de yüklemicem diye ısrar ediyosun gbi bi hava olmuş, belki de ben yanlış anladım, neyse.Bak Dostum. Ben O cfw Yi Kullansamda Kullanmasamda. Benim Telefonum O v52'yi Görmez Çünkü Navifirm'de Bile Beni Product Koduma Ait Güncelleme Yok v52 Var Ama Benim İçin Olanı Yok. Anlatabildimmi ?
kardeş şimdi baktım radyoda donma filan olmadı rds tede bi sıkıntı yok gibi gözüküyo 5 10 dkdır radyo dinliyorum.siver cover merhaba yeni yazılımı yüklemişsin hayırlı olsun şu rds ye bakar mısın çalısıyor mu başka forumlarda çalıştığını söylemişler de sana zahmet
benim telle bu bir rekorr .. . biraz tema efektleri değişmiş tel hızlanmış. ne hikmetse tel hafızasıda biraz artmış. iyi yani şimdilik isteyen yüklesin derim ben