5800 yeni firmware çıktı. Sürüm numarası V.52.0.007..!!

Sponsorlu Bağlantılar

cres557

cres557

Üye
ya yapa yapa bunumu yaptılar dicem sizde nne bekliyodunki dicksnz xD

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Cfw Kullan Daha İyi. Ben Nokia'dan Ümüdimi Kestim 3 Kere Aradılar Beni 3 Seferde Aynı Şey v60 Çıkacağı Kesin Ama Zaman Belli Değil v60 Ne Zamandan Beri v52 Olmuş Nokia Umursamıyor Artık 5800 Kullanıcılarını Bu Belli

demirci_115

demirci_115

Üye
şimdi kurdum telefona öyle v40 dan v50 ye geçtiği gibi bi fark yok sadece v51 üzerinde biraz düzenleme yapmışlar o kadar bi umtla beklemiştim bi widget gelseydi daha ne isterdim..

cres557

cres557

Üye
cfw normal progeam gibi yüklense tmm ama pc den jaf dosyasıyla falan yükleyip orjinal yazılımı bozuyormus galiba.gerci orjinal yazılıma geri dönülebiliyormus ama telefonu bozmaktan korkuyorum acıkcası .karısık gelyr hc gerek yk...

--------------- Ekleme ---------------

demirci herkez istiyordu onu ama made in nokia işte nokia=hayal kırıklıgı...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
V.52'de pek birşey değişmiş gibi görünmüyor.

Bilmeyen arkadaşlar için güncelleme;
1. *#0000# tuşlarına basın, Seçenekler "Günc.kont.et"
2. Menü/Ayarlar/Telefon/Telefon Yönetimi/Cihaz Güncellemeleri/Seçenekler/Güncellemeleri Kontro Et

beyaz_gece_06

Üye
yenı surumu ındırdım pek bı degısıklık goremedım sadece ana menuye gecıs hızlandı gerısı boşş nokia bu işte sınıfta kaldıı

cres557

cres557

Üye
bu noki ne bole ya xS

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Telefonu Bozmuyor Ben Kullanıyorum Şayet Sapasağlam. V60 Çıkarsa İlerde Belki Hiç İnanmıyorum Ama NavifirimLe Guncellerım Yoksa Nokia'dan Adam Olmaz.

cres557

cres557

Üye
yuklemek zormu peki telfna?neler dgsyo?

ferhataflaz

Üye
5800 yeni sürüm indirmek istiyorum

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Çok Şey Değişiyor. Megalomaniax'ın Çıkarmış Oldugu v3 Fw yi Kullanmanı Tavsiye Ederim Ben Kullanmadım Şimdi Yüklicem v2 Si Harikaydı v3'üde Öledir Muhtemelen Telefonun Değişiyor Kısacası Harika Oluyor Konulara Bak Görürsün Arkadaşım. Sistem Modifikasyonları Konusuna.

cres557

cres557

Üye
*#0000# yap guncellemelerı kntrl et d wifi ile guncelle

--------------- Ekleme ---------------

peki atyrm begenmedj eski halne nasl dndrblrz?nrmal uygulama yukler gbimı yuklyrz tlfna?

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Navifirm İle İndiriceksin İstediğin Versiyonu Gene Cfw Atar Gibi Onu Atıcaksın O kadar.

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
valahi arkadaşlar bende yükledim güncellemeyi ama tam bi fiyasko hiç bir değişiklik yok

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
5800 Red WiFi ile güncelleniyor, bilginize.

ozanazy

ozanazy

Üye
Zaten v.60 biz kullanıcıların uydurması değil mi? Ben mi yanlış biliyorum yoksa? v50'den sonra 51'i de beklemiyodu kimse ama 51 çıktı kullanıcılar bastırdıkça adamlar bizim onları ilgisizlikle suçlamamızdansa 51 diye bir versiyon 52 diye yeni bir versiyon biraz daha kasarsanız 53 diye başka bir versiyon çıkar. Dikkat ettiyseniz v.30'dan sonra kimse yeni versiyon çıksın diye bastırmadan adamlar hataları gidermek için v40 v50 çıkarttı. Neyse fazla uzatmaya gerek yok 60 falan beklemeyin bence beklerseniz de hüsran olur yoksa üstteki bir arkadaşın dediği gibi N8'i ne diye satacak adam ;)

maktama

maktama

Üye
Çok Şey Değişiyor. Megalomaniax'ın Çıkarmış Oldugu v3 Fw yi Kullanmanı Tavsiye Ederim Ben Kullanmadım Şimdi Yüklicem v2 Si Harikaydı v3'üde Öledir Muhtemelen Telefonun Değişiyor Kısacası Harika Oluyor Konulara Bak Görürsün Arkadaşım. Sistem Modifikasyonları Konusuna.
ARkadaşım, sen "Benim telefonum güncellemeyi görmüyor da görmüyor" gibilerinden demişsin, sonra da megolamaniax'in cfw'sini kullanıyorum demişsin. soru: o kullandığın cfw c6 tabanlı değilmi, eğer öyleyse 5800 fw güncellemesini görmesini nasıl beklersin?

cres557, cfw telefonu bozmaz doğru yaparsan, ha sen yapılmaması gereken bir ayar hatası yaparsan o başka. Ama herşey anlatılıyor resimleriyle modifikasyon bölümlerinde. Yapılan cfwler şu anki nokianınkilerden çok daha iyi.

kuvars10

Üye
Güncelleme yüklenmiyor,güncelleme paketi telefon ile uyumlu değil uyarısı veriyor.

Zaten NSU bulmuyor güncellemeyi fakat wifi buluyor,ama yüklenmiyor bende.Telefonum kırmızı renk.

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
ARkadaşım, sen "Benim telefonum güncellemeyi görmüyor da görmüyor" gibilerinden demişsin, sonra da megolamaniax'in cfw'sini kullanıyorum demişsin. soru: o kullandığın cfw c6 tabanlı değilmi, eğer öyleyse 5800 fw güncellemesini görmesini nasıl beklersin?

cres557, cfw telefonu bozmaz doğru yaparsan, ha sen yapılmaması gereken bir ayar hatası yaparsan o başka. Ama herşey anlatılıyor resimleriyle modifikasyon bölümlerinde. Yapılan cfwler şu anki nokianınkilerden çok daha iyi.

Bak Dostum. Ben O cfw Yi Kullansamda Kullanmasamda. Benim Telefonum O v52'yi Görmez Çünkü Navifirm'de Bile Beni Product Koduma Ait Güncelleme Yok v52 Var Ama Benim İçin Olanı Yok. Anlatabildimmi ?

umutgidik

umutgidik

Üye
Pek bir değişiklik yok arkadaşlar. 5800 Black'e yükledim C6 FW'den dönüp pişman oldum. Tekrar C6 Fw'ye dönüyorum şimdi. Tam bir FİYASKO bu v52....

Üst Alt