5800 yeni firmware çıktı. Sürüm numarası V.52.0.007..!!

Sponsorlu Bağlantılar

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Bende Niye Gözükmüyor. Ne Pc Suite Ne Ovi Store Nede Wireless İle Güncellemede. Site Kendi Açıklamamışsa Neyin Güncellemesinin Burda Tantanası Oluyor Anlamadım Girin Siteye Bakın.

qpel

Üye
pnhttan aldığım habere göre de çıkmıştır navifirmden bakılabilir belki türkiyeye ait olanı 1-2 gün içinde gelir güncellemelere

değişikliklere gelince c6 ekranı yok ama

Gelişmiş dokunmatik ekran, gelişmiş kamera çözünürlüğü, iyi, çok daha iyi performans WiFi geliştirilmiş: gibi şeyler yazıyor
pnht buna uygun bir core çıkartırsa nokia c6nın da 21. sürümünü buna eklerse o zaman geçerim yoksa tek başına c6 cfw den sadece buna geçiş yapmam

cres557

cres557

Üye
skol kardsm donma sorunu w51d gdrlms olmasi gerekydu yanls hatrlmysam?:)

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Navifirm De Gözüküyor Demişsin Evet Ben Şimdi Gördüm Fakat. Türkçe Versiyonu Yoksa Ben Bu Güncelleştirmeyi Nabayım Ve Neden Nokia'nın Resmi Sitesi Böyle Birşeyi Duyurmamış.

cres557

cres557

Üye
walla herkezd gorunuyor guncellemeler arkadasm sorun send yani bskalarnada camur atmadan once iyice arastr bencd ayp cunku

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
Bende Niye Gözükmüyor. Ne Pc Suite Ne Ovi Store Nede Wireless İle Güncellemede. Site Kendi Açıklamamışsa Neyin Güncellemesinin Burda Tantanası Oluyor Anlamadım Girin Siteye Bakın.
türkiyedeki bazı telefonlarda gözükmüyor 1-2 güne anca gelir ama sen ürün koduna göre takip edebilirisin.

sitede yazmıyor ama navifirmde ve nsu da gözüküyor her telefon için değil ama bazı ürün kodları için var

m.milamur

Üye
Navifirm De Gözüküyor Demişsin Evet Ben Şimdi Gördüm Fakat. Türkçe Versiyonu Yoksa Ben Bu Güncelleştirmeyi Nabayım Ve Neden Nokia'nın Resmi Sitesi Böyle Birşeyi Duyurmamış.

Hacı navifirmde türkçesi var. Listeden aşağıya doğru in. Mutlaka görürsün.

yldzyalcin

yldzyalcin

Üye
türkçe versiyonu var ama her ürün kodu için yok şimdilik artı nokia her ürün kodu için yayınlamamış olması nedeni ile sitede gözükmüyor

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
walla herkezd gorunuyor guncellemeler arkadasm sorun send yani bskalarnada camur atmadan once iyice arastr bencd ayp cunku

Bak Kardeşim. Herkezde Görünüyorda O Herkezde Blue Telefon Vardır Çoğunda Onlarda Gözüküyorsa O Zaman Benim Yaşadığım Yer Uzay Marstayım Ben. Navifirmden Görmem Birşey İfade Etmez Nokia Güncellemeyi Resmi Olarak Duyurmadan Türkçesini Koymadan Beni Ne İlgilendiriri v52.

aryscat

aryscat

Üye
Megalomaniax Nokiadan daha güzel bü FW yayınladı.... Onu yüklüyom şimdi... v52 - v60....

aryscat

aryscat

Üye
Sizde gidin biyerde kız falan tavlayın... Gençliğinizi çürütmeyin v60- v90 diye.... Tavsiyem... Bu gidişle sizin kuşak ışın telefonunu bile görür inşallah.... Hata telefon deil.... Işın teleport unu....

cres557

cres557

Üye
bende black war sıra arkadasımda red war ama gözüküyor. Ama simdi güncelleme yapsak biz ing wersiyonumu incek telefona..

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Ben Blue'de Kendi Ürün Koduma Ait Bir Güncelleme Göremiyorum Hiç Bir Yerde. Ve Bir Güncelleştirme İçin Elle Tutulur Gözle Görülür Bir Fark Olmayan Güncelleme İçin Neden Kod Değiştireyimki ?

KELGER

KELGER

Üye
yükleyen arkadaşlar flash desteğinden bahsedermisiniz.
facebook ve izlesene.com da ki videoları açıyormu.

cres557

cres557

Üye
aynen arkadas hcbr yenlklk yok dyo.ama wifid super br hzlanma war arkadas yukldi

cres557

cres557

Üye
arkadaslar yenilikleri bir yazsanz ;(

deadlydesire

deadlydesire

Üye
wifi iyi başka bişi yok wifi ile güncelledim biraz daha hızlı menüler arası işte...

Üst Alt