6300 Arama Engelleme Programı Varmı(Acil)

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
6300 Arama Engelleme Programı Varmı(Acil)
açık bir numaradan sürekli çağrı alıyorum kim olduğunu bulamadım bir türlü bazı telefonlar için çağrı engelleme programları varmış 6300 için geçerlimi çok önemli lütfen bilen varsa ulaşsın bana!

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva ve erhanngok

Nazy

Nazy

Üye
Arama Engelleme Özelliği Tüm Operatörlerde Mevcuttur...
Telefonunuzun Arama Ayarlarından Engelliyebilir Veya Operatörünüzün Müşteri Hizmetlerinden
Yararlanabilirsiniz.

kitri13

Üye
yok kardeş

toprakumit

toprakumit

Üye
Bende vardı fakat şu anda bulamıyorum kardeş şöyle 1 -2 gün sonra bana pm at hatırlat...

jatvalca

jatvalca

Üye
o özellik benim bildiğim kadar operatör ile ilgili bişey olması lazım

professi10all

Üye
var kardeş,ama seninkine olur mu bilmiyorum. Arama engelleme programları diye google da ara ve sonu ".jar" ile bitiyosa,sana olur. Orda ister gizli no, ister rehber listesi vs engelleybiliyorsun. ok? kolay gelsin.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
saol bake arayacam googleden

serkanet

Üye
*21*02822616982# (arama engelleme çevrimdışı mod)
#21# (iptal tekrar çevrimiçi mod)

toprakumit

toprakumit

Üye
*21*02822616982# (arama engelleme çevrimdışı mod)
#21# (iptal tekrar çevrimiçi mod)
Kardeş *21* Dan sonra onu da yazmadan yapabilirsin çünkü bu senin yazmış olduğun yönlendirme codu...

yasirarslan

yasirarslan

Üye
Kardeş operatorüyün müşteri hizmetlerini ara

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
yönlendirme kodu bu ya:S

harbihacker

harbihacker

Üye
program olarak arıyosan evet o program var handyblacklist ismide ama symbian yani jawa desteklisi yok

enes562

enes562

Üye
o sanırım bi tek samsunglarda oluyo.ama müşteri hizmetlerini arayıp bi danış

byebye1

Üye
programa gerek yok telefonda arama engelemme bölümü var ayarlrsan ulaşabilirsin

çölbey

Üye
sanırım 6300 numara engelleme kimsede yok

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
mesaj filtreleme varmı :(

gecitharun

gecitharun

Üye
hattın turkcell se *21*numara# yap o numaradan çağrı almazsın. tekrar düzeltmek için #21# yaparsınn.. :oke:

myrealite

Üye
Sevgili arkadaşlar lazım olanlar için paylaşayım istedim. Telefonunuzda Telefon rehberi bölümünde gruplar var. Numara almak istediklerinizi yada istemediklerinizi gruplayabilirsiniz. Şöyleki Engelliler diye bir grup açarsanız ve çağrı almak istemediğiniz kişileri de bu grubu dahil ederseniz bu 1. aşamasıdır. Bir sonraki aşamada Tercihler bölümünde -> MENU . AYARLAR . TERCİHLER.. Genel dışında bir profil seçin, sonrasında uyarla deyin, açılan menüde Şunu bildir seçeneği içinde Engelliler dışındaki tüm arkadaşlarınızı seçebilirsiniz. Böylece seçmediğiniz Engelliler bölümünden çağrı geldiğinde telefon size sesli bildirmeyecektir.
Çok fazla sayıda telefon numaranız varsa bu durumda izinliler listesi diye bir grup oluşturun, engelliler ve yeni ekleyecekleriniz de dahil olmak üzere hepsini bu guruba dahil edin. Bu işlemi bilgisayarınızdan nokia suit yada ovi yazılımları ile yada ovi.com üzerinden yapabilir sonrasında pc ye bağlantı kablosu ile telefonunuzda da eşitleyebilirsiniz.
Bu söylenilenleri birebir kendim uyguladığım için paylaşıyorum.

ogulcanbfc

Üye
Sevgili arkadaşlar lazım olanlar için paylaşayım istedim. Telefonunuzda Telefon rehberi bölümünde gruplar var. Numara almak istediklerinizi yada istemediklerinizi gruplayabilirsiniz. Şöyleki Engelliler diye bir grup açarsanız ve çağrı almak istemediğiniz kişileri de bu grubu dahil ederseniz bu 1. aşamasıdır. Bir sonraki aşamada Tercihler bölümünde -> MENU . AYARLAR . TERCİHLER.. Genel dışında bir profil seçin, sonrasında uyarla deyin, açılan menüde Şunu bildir seçeneği içinde Engelliler dışındaki tüm arkadaşlarınızı seçebilirsiniz. Böylece seçmediğiniz Engelliler bölümünden çağrı geldiğinde telefon size sesli bildirmeyecektir.
Çok fazla sayıda telefon numaranız varsa bu durumda izinliler listesi diye bir grup oluşturun, engelliler ve yeni ekleyecekleriniz de dahil olmak üzere hepsini bu guruba dahil edin. Bu işlemi bilgisayarınızdan nokia suit yada ovi yazılımları ile yada ovi.com üzerinden yapabilir sonrasında pc ye bağlantı kablosu ile telefonunuzda da eşitleyebilirsiniz.
Bu söylenilenleri birebir kendim uyguladığım için paylaşıyorum.

arkadasım öncelikle paylaşımın için teşekkür ederim.
peki rehberimizde kayıtlı olmayan bir numara aradığı zamanda sesli olarak bildirmeyecektir diye düşünüyorum?

Takipçi Satın Al

Üst Alt