wt-3 facebook giriş sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
wt-3 facebook giriş sorunu
yav bu faceye giriyombeleş olanından başı 0lı ıd şifre yazıyom giriş diom hiç bişey olmuyo
yardım pls

ucx

ucx

Üye
Arkadaşlar aynı sorunu yaşıyordum fakat maalesef nasıl çözdüğümü bilmiyorum... Ama belki işinize yarar diye tarayıcı ayarlarımı aynen aktarıyorum.

*Hizmetler - Wap - Ayarlar
*Tarayıcı seçenekleri - Zaman aşımı (200) - Resimleri göster (kapalı) - Önbellek (açık) - Çerezler (kapalı)
*Servis Mesajları ayarları - Basma Seçeneği (kapalı) - Güven ayarları (devre dışı) - SL ayarları (asla)

Benim ayarlarım bu şekilde arkadaşlar.

sabrisuper

sabrisuper

Üye
    Konu Sahibi
saol

JinSon

JinSon

Üye
ucx kardeş bendede aynı sorun var dediğin şeyi denedim ama bir değişiklik yok :(

JinSon

JinSon

Üye
ucx kardeş maalesef bir değişiklik yok. ama ilgilendiğin için teşekkür ederim.

Jansın

Jansın

Üye
Ne yaparsan yap girilmiyo kırıcam sonunda telefonu :off:

ucx

ucx

Üye
Arkadaşlar bende fabrika ayarlarını geri yükledim geçen gün. Aynı sorun artık bende de var. Gerçek bir telefon alana dek idare edelim. :vur

JinSon

JinSon

Üye
Geçen gün bir ara giriş yapabildim sorunsuz girdi. :) denemek için hesabımdan cıktım geri girdim.Sorun yoktu.bir süre ara verdim yeniden denedim maalesef yine girmedi :( .

agaclar123

Üye
Arkadaşlar Servis ayarlarında doğrulama seçneğini asla yapın giriyor fakat ben kullanıcı adı ve şifremi yazdıktan sonra giriş butonuna bastığımda giriş gerçekleşmiyor bilgisi olan arkadaşların yardımını bkliyorum Teşekkürler.

mc_cengo

Üye
bende msn'e giriyo ama face yada google acılmıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt