Samsung GenoA/Corby için Dokunmatik Oyunlar

Sponsorlu Bağlantılar

senes11

Üye
tuşlara girin *#52828378# yazın orda 5 sırada olan memory test de üsdekini 2460 alttakinide 2700 yapın kaydet diyin çıkın onun altında olan OTA bölümünü 500kb yi 1000 yapın işleminiz olsun

profesional

Üye
siteden inmio ki kardeş

free*man

Üye
baba sağol f480 e de oldu oynuoruum

0922

Üye
yha indirince şifre istiyo yardımm plss

OMERMYD

Üye
ben ilk defa telefona oyun indireceğim. ama ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. ben istiyorum ki oyun oynarken internetle bağlantısı olmasın herhangi bir şekilde faturaya yansımasın . ve bilgisayardan hafıza kartına yüklemek istiyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim. tşk.

elif54

elif54

Üye
o oyunları nasıl indirilyor? bir tanesini indirmeyi becer dim de diğerlerini beceremedim..?? farklı farklı sıteler acıldı hep..'!?!?!?!?!??!?!?!

okehan

Üye
Link Kırık...

carizma_a

Üye
çççççoq saol hacıı yhaaaaaaa

mekesmece

Üye
linkler uçmuş

cralbu

Üye
linkler ölü
Oyunlar nasıl kuruluyor biri söylesin artık yahı madem kurdunuz ?!

Lucas1907

Üye
Linkler Ölü ...:S

BlackKniqht

BlackKniqht

Üye
Link Kırık Yaa :(

--------------- Ekleme ---------------

File does not exist! Dio Yhaa :P

--------------- Ekleme ---------------

:bann:File does not exist! Dio Yhaa :P

kusmuk62

Üye
samsung genoa da beyler 500kb hatası alıyorum #52828378# yazıp arıyom fakat izin verilmiyor diyor help me

X-Wing

Üye
Gerçekten çok teşekkürler.Uzun bir süre oyun aramıştım yahu :D

emtani55

emtani55

Üye
XgenoaX tuşlara gelince başa yıldız kare sona da kare yapcan kendiliğinden geliyo zaten:oke:

KESGİN09

KESGİN09

Üye
Download from:Filefactory.com
ındırdım fakat wınrar şifre istiyor napmalıyım yardımcı olursanız sevınırım ıyı gunler

emtani55

emtani55

Üye
telefonum samsung c3510 genoa, street racing oyununa girerken java hatası adlı hatayı alıyorum.Oyundan atıyor

hakan avcu

Üye
teşekkür eline sağlık

holygan9998

holygan9998

Üye
Teşekkürler :) c3303k Champ a da uyuyor arayanlara duyrulur :)

aykuttiwifi

aykuttiwifi

Üye
Sanırım bu oyunları Star , Genoa ve Monte'de oynayabiliriz çünkü bende star var ve küçücük bir oyunu bile oynayabiliyorum :)

Üst Alt