ben bunu Hafıza kartına kurdum(x6 var 16gblık boş olan yere)Gerekli yamaları nereye atacağım peki?

valla iyki telefonumu güncellememişim 5800 v31.0.101 kullanıyorum helloox ile çok rahat hackleniyor.sizce bende v51 e geçeyimmi?
v31de yükleniyorudu, v40tan sonra hellox işe yaramıyor. Zaten postu yazan psp1004 arkadaşımız da hackli bir v52'ye geçti yanlış hatırlamıyorsam.telefon hacksiz ise RomPatcher yüklenmiyor, izin verilmedi diyor
hack yapmak zor değil, zor olan hangi paketi seçeceğin
--------------- Ekleme ---------------
helloox ile RomPatcher yükleniyor mu ?

v31de yükleniyorudu, v40tan sonra hellox işe yaramıyor. Zaten postu yazan psp1004 arkadaşımız da hackli bir v52'ye geçti yanlış hatırlamıyorsam.![]()

auto özelliği var. istediğiniz pach'i üzerine tıklayarak aktifleştirin(yeşil bir tik işareti oluşacak) ve seçenekler menüsünden " başlangıçta otomatik çalıştır" ı seçin( yeşil tik işaretinin olduğu yuvarlağın etrafı yeşil bir çizgiyle belirecek).arkadaşlar ben v52 hacklisine geçmiştim.ondaki rompatcherde auto özelligi yok auto özelligi nasıl ekleyebilirim? ......:
işte ben onu seçiyorum,sonra telefonu kapatıp açınca patch tekrar eski haline dönmüş oluyor.hani auto deyince auto gibi gösteriyor ama auto olmuyor.auto özelliği var. istediğiniz pach'i üzerine tıklayarak aktifleştirin(yeşil bir tik işareti oluşacak) ve seçenekler menüsünden " başlangıçta otomatik çalıştır" ı seçin( yeşil tik işaretinin olduğu yuvarlağın etrafı yeşil bir çizgiyle belirecek).
auto özelligi olsa dedigim gibi şu ev ekranını tekrar deneyecegim. ev ekranı:http://www.maxicep.com/symbian-s60v...widget-gdesk-degildir-434653.html#post3024034ya telefonunuza hard format atın, ya da o da işe yaramazsa tekrar flashlayın. Çünkü auto özelliği çalışıyor. Ses kayıdındaki " bip" sesini kaldırmada ve power tuşuna basılı tutulduğunda telefonu kapatıp açma özelliklerini kullanıyorum sıkça(open4all ve readcroot[gibi bişeydi sanırım] yamaları her zaman açık, onları saymıyorum bileişte ben onu seçiyorum,sonra telefonu kapatıp açınca patch tekrar eski haline dönmüş oluyor.hani auto deyince auto gibi gösteriyor ama auto olmuyor.auto özelligi olsa dedigim gibi şu ev ekranını tekrar deneyecegim. ev ekranı:http://www.maxicep.com/symbian-s60v...widget-gdesk-degildir-434653.html#post3024034
)format ile geçmiyor.flash atınca yine aynısı olur.çünkü bizim arkadaştada aynısı var ve ondada auto özelligi yok.birde dedigim gibi romda 4 tane rompatcher adı geçen dosya var onları silsem tekrar kendim rompatcher kursam auto özelligi gelir mi?ya telefonunuza hard format atın, ya da o da işe yaramazsa tekrar flashlayın. Çünkü auto özelliği çalışıyor. Ses kayıdındaki " bip" sesini kaldırmada ve power tuşuna basılı tutulduğunda telefonu kapatıp açma özelliklerini kullanıyorum sıkça(open4all ve readcroot[gibi bişeydi sanırım] yamaları her zaman açık, onları saymıyorum bile)
o ev ekranı hakkında bilgim yok.
Benim kurduğum herkesde çalışıyor auto özelliği(tüm ayarlamaları ben yapıyorum, ondan biliyorum). Yalnız ben hep "blackstar v52 cfw" kuruyorum, senin de onu kurduğunu varsayarak söylüyordum.format ile geçmiyor.flash atınca yine aynısı olur.çünkü bizim arkadaştada aynısı var ve ondada auto özelligi yok.birde dedigim gibi romda 4 tane rompatcher adı geçen dosya var onları silsem tekrar kendim rompatcher kursam auto özelligi gelir mi?
arkadaşım o zaman senin tavsiyene uyup bende blackstar kuracagım.ama işte blackstarı pek sevmememin sebebi sözlüge almanca dil ekleyince kabul etmeyecek.neyse ben yinede kuracagım.zaten ing. kuruluyor.sonuçta in. evrensel dil.bu arada teşekkür ederim benimle bayagı ilgilendinBenim kurduğum herkesde çalışıyor auto özelliği(tüm ayarlamaları ben yapıyorum, ondan biliyorum). Yalnız ben hep "blackstar v52 cfw" kuruyorum, senin de onu kurduğunu varsayarak söylüyordum.
eğer blackstar değilse kurduğun, belki cfw'de bşr sorun olabilr. Bilemiyorum, aklıma gelenler bunlar şimdilik.
rompatcher kaldırıp tekrar kurma ile alakalı bir bilgim yok.

birde rica etsem sadece blackstarın dosyasını koyabilir misin?(malum kota sıkıntısı
)