Kadınları Canından Bezdirdi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aksi

Aksi

Üye
    Konu Sahibi
Kadınları Canından Bezdirdi!

Kadınları Canından Bezdirdi!​
Aşkı yanlış yerde arayan seks düşkünü bir kanguru Avustralya'nın küçük bir kasabasındaki kadınları canından bezdirdi.
Tennant Koyu'ndaki kasaba yakınlarında yaşayan kanguru kadınlara kur yapmak için her yolu deniyor.

Kasabada yaşayan kadınlardan biri yerel gazeteye sabah erken saatlerde yürüyüş yaparken kanguru tarafından takip edildiğini farkettiğini anlatıyor:

"Arkamı döndüm ve büyük kangurunun arkamdan geldiğini gördüm. Adımlarımı hızlandırdım. Biraz tuhaf görünüyordu yürümeye devam ettim ve önemsemedim. Sonra dönüş yolunda beni bekliyorken buldum onu. Ereksiyon halindeydi ve etrafımda dönüp duruyordu. Ne istediği belliydi azgın ihtiyar şey. O büyük bir kanguruydu ve ürkütücü bir durumdu. Gitmesi için bağırdım ama ısrarcıydı."

Kadın kangurudan ancak başka insanlar yaklaştığında paçayı kurtarabilmiş.

Üç çocuk annesi Tanya Wilson da kangurunun bir gece bir etkinlik sırasında kanguruyu farketmiş. "Bir kangurunun o kadar gürültülü bir yere gelmesi tuhaf geldi. Kangurular arasında büyüdüğüm için merhaba demek için ona doğru gittim. Onunla sohbet ediyordum ki diğerlerinin beni ondan uzak durmam yönünde uyardıklarını duydum" diyen Tanya kangurunun ereksiyon halinde olduğunu önemsememiş. Kangurunun Tanya'ya bir zararı dokunmazken kanguru hakkında şikayet eden kadınların sayısı artıyor. Bir erkeğin kanguruyu korkutmak için karşısına çıktığı ancak yüzünün ortasına yediği yumrukla pes ettiği de belirtildi. Kasabalılar kangurunun dişi bir kanguru bulup rahata kavuşmasını umuyor.

• Beğen
Tepkiler: Bora, gaffarson ve Onur Saka

Onur Saka

Onur Saka

Üye
teşekkürler puhahaa :kop::kop:

Necmati

Necmati

Üye
kadında az değil yane:ehe

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
:D:D:DBunda star ışığı var yakında videosu çıkar demedi demyin:D

Noks

Noks

Üye
Dişibir Kanguru. 1 tane yetmez :D:D

Cihandar

Cihandar

Üye
:hmmm

Samsun55''

Samsun55''

Üye
uydurma bir olaya benziyo ama neyse :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Kadinda hemen nereye dikkat etmiş ya :d:

Captain

Üye
yapcak bişi yok bulacn bı kanguru :D :ehe

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
:ehe:ehe

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
kadın dünden meyilli zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...