hoşbuldum..
Burak Üye greenmile' Alıntı: çökemem mi kardeş falan dinlemem bak sora ağlarsın Genişletmek için tıkla ... eee şey... gel abi ya hepsi senin
greenmile' Alıntı: çökemem mi kardeş falan dinlemem bak sora ağlarsın Genişletmek için tıkla ... eee şey... gel abi ya hepsi senin
greenmile Üye küçükler hep kayrılır zaten sistemde bile kayrılmışsın tamm al git sistemini havamda değilim
Burak Üye greenmile' Alıntı: küçükler hep kayrılır zaten sistemde bile kayrılmışsın tamm al git sistemini havamda değilim Genişletmek için tıkla ... babam destek olmasa alamazdım paranın yarısını o verdi gel abi bölüşelim. 4 çekirdek işlemcim var ikisini sana veririm
greenmile' Alıntı: küçükler hep kayrılır zaten sistemde bile kayrılmışsın tamm al git sistemini havamda değilim Genişletmek için tıkla ... babam destek olmasa alamazdım paranın yarısını o verdi gel abi bölüşelim. 4 çekirdek işlemcim var ikisini sana veririm
PhyscoDevil Üye greenmile' Alıntı: olum yeme bizi 2 saattir burda izliyosun be Genişletmek için tıkla ... ben mi?
greenmile Üye sağol kardeşim hep böyle paylaşımcı ol sevdim seni birden --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: ben mi? Genişletmek için tıkla ... evet konuyu okuyanlar bölümünde hep vardın da
sağol kardeşim hep böyle paylaşımcı ol sevdim seni birden --------------- Ekleme --------------- PhyscoDevil' Alıntı: ben mi? Genişletmek için tıkla ... evet konuyu okuyanlar bölümünde hep vardın da
Burak Üye greenmile' Alıntı: sağol kardeşim hep böyle paylaşımcı ol sevdim seni birden Genişletmek için tıkla ... niye önceden sevmiyomuydun
greenmile' Alıntı: sağol kardeşim hep böyle paylaşımcı ol sevdim seni birden Genişletmek için tıkla ... niye önceden sevmiyomuydun
PhyscoDevil Üye greenmile' Alıntı: sağol kardeşim hep böyle paylaşımcı ol sevdim seni birden --------------- Ekleme --------------- evet konuyu okuyanlar bölümünde hep vardın da Genişletmek için tıkla ... yok masaüstünü kapadım laptop a geldim
greenmile' Alıntı: sağol kardeşim hep böyle paylaşımcı ol sevdim seni birden --------------- Ekleme --------------- evet konuyu okuyanlar bölümünde hep vardın da Genişletmek için tıkla ... yok masaüstünü kapadım laptop a geldim
greenmile Üye !!Burak!!' Alıntı: niye önceden sevmiyomuydun Genişletmek için tıkla ... şimdi sevgi katsayım daha da arttı sana hadi bu sefer cidden gidiyorum iyi geceler görüşürük
!!Burak!!' Alıntı: niye önceden sevmiyomuydun Genişletmek için tıkla ... şimdi sevgi katsayım daha da arttı sana hadi bu sefer cidden gidiyorum iyi geceler görüşürük
OğuzcanAbi Üye !!Burak!!' Alıntı: oğuzzz hacı hosgeldin tekrar Genişletmek için tıkla ... hoşbuldukk tekrarr o indirdiğin müik eski deilmi ya --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: yaa ben indirmek istediğim şarkıyı bulamıyorum nette Genişletmek için tıkla ... adı ne ?
!!Burak!!' Alıntı: oğuzzz hacı hosgeldin tekrar Genişletmek için tıkla ... hoşbuldukk tekrarr o indirdiğin müik eski deilmi ya --------------- Ekleme --------------- minoo' Alıntı: yaa ben indirmek istediğim şarkıyı bulamıyorum nette Genişletmek için tıkla ... adı ne ?