WhatsApp Messenger v2.5.10 iPhone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kumuks

Üye
    Konu Sahibi
WhatsApp Messenger v2.5.10 iPhone





* NO GİZLİ MALİYETİ: siz ve arkadaşlarınız uygulamayı indirmek sonra, istediğiniz kadar o kadar sohbet için kullanabilirsiniz. Arkadaşlarınızla ücretsiz bir milyon mesaj günde gönder! 3G/EDGE veya Wi-Fi mevcuttur: WhatsApp Internet bağlantınızı kullanır.

* MMS: Video, Resim, gönder ve arkadaşlarınıza notlar Ses. (IPhone 3GS göndermek ve kaydetmek video gerekli)

* NO ULUSLARARASI HARÇ: uluslararası bir e-posta göndermek için hiçbir ek maliyet var olduğu gibi, uluslararası WhatsApp mesajları göndermek için hiçbir maliyeti yoktur. Sohbet arkadaşlarınızla tüm dünyada sürece onlar yüklü WhatsApp Messenger gibi ve bu sinir bozucu uluslararası SMS maliyetlerden kaçınmak.

* SAY NO TO PINS ve kullanıcı adları: Neden bile rahatsız henüz bir PIN veya kullanıcı hatırlamak zorunda? WhatsApp, sadece SMS istiyorsanız, telefon numaranız ile birlikte çalışır ve mevcut telefon adres defteri ile kusursuz bütünleşir.

* NO GEREĞİ LOG IN / OUT: başka bir bilgisayar veya cihazdan çıkışım alma hakkında daha fazla karışıklık. push bildirimleri ile WhatsApp HER ZAMAN AÇIK HER ZAMAN BAĞLI olduğunu.

* Ihtiyaç yok EKLE BUDDIES: Kişisel Adres Defteri otomatik olarak kişiler ile iletişime geçmek için kullanılır. zaten WhatsApp Messenger otomatik Sık altında görünecektir var Kişileriniz, bir arkadaş listesine benzer. (Her zaman düzenleme tabii ki istediğiniz gibi Favorites)

* OFFLINE MESAJLAR: Eğer push bildirimleri özledim bile veya iPhone kapatmak, WhatsApp bir sonraki uygulama kullanımı sırasında onları almak kadar mesajlarını çevrimdışı olarak kaydedecektir.

* DURUMU: Eğer, spor salonunda, bir toplantıda, meşgul ya da mevcut bir sohbet için bilgilendirmeniz WhatsApp durumunu özelliğini kullanın.

* VE COK DAHA: aynı anda birçok kişi için tarih, yayın mesajları ve MMS sohbet e-posta ile paylaş konumu, Exchange kişiler, Özel duvar kağıdı, Özel bildirim sesleri, Manzara modu, Hassas mesaj zaman damgaları, ve çok daha fazlası!
"çeviri google translate :)"

password: prodigal_zn


ALTENATİF LİNKLERDE MEVCUTTUR..





 


cptalperen

cptalperen

Üye
saolasın paylaşım için ama çeviriler biraz yamuk olmuş :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt