hoşbulduk Halil abi nasılsın ?
Perfect! Üye HeiLmasTer®' Alıntı: hoşbulduk Halil abi nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyi. sen nasılsın --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Asıl gece coşmak lazım Genişletmek için tıkla ... sen biliyon tabi bu işleri
HeiLmasTer®' Alıntı: hoşbulduk Halil abi nasılsın ? Genişletmek için tıkla ... iyi. sen nasılsın --------------- Ekleme --------------- Revengeful' Alıntı: Asıl gece coşmak lazım Genişletmek için tıkla ... sen biliyon tabi bu işleri
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Deneyim Hacı avatara fotografımı koyayım diyorum sen ne dersin xd Genişletmek için tıkla ... sen bana gösterme git avatar yap
Revengeful' Alıntı: Deneyim Hacı avatara fotografımı koyayım diyorum sen ne dersin xd Genişletmek için tıkla ... sen bana gösterme git avatar yap
PhyscoDevil Üye HeiLmasTer®' Alıntı: hoşbulduk nasılsın Ali abi ? Genişletmek için tıkla ... iyiyim sen nasilsin?
Perfect! Üye Revengeful' Alıntı: Normal bır adamım la xd Genişletmek için tıkla ... ya aman bende senin meraklın değilim
Revengeful' Alıntı: Normal bır adamım la xd Genişletmek için tıkla ... ya aman bende senin meraklın değilim