Beşiktaş ulenmiş :D
Mert Üye BBBBBBBBBBBBBBBBBB EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ KKKKKKKKKKKKKKKKK TTTTTTTTTTTTTTTTTT AAAAAAAAAAAAAAAAAA ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Oldu mu
BBBBBBBBBBBBBBBBBB EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ KKKKKKKKKKKKKKKKK TTTTTTTTTTTTTTTTTT AAAAAAAAAAAAAAAAAA ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Oldu mu
Mert Üye Sen daha hecelemeyi öğren Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik. Beşiktaş
Sen daha hecelemeyi öğren Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik. Beşiktaş
osmisyum Üye Mert' Alıntı: BBBBBBBBBBBBBBBBBB EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ KKKKKKKKKKKKKKKKK TTTTTTTTTTTTTTTTTT AAAAAAAAAAAAAAAAAA ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Oldu mu Genişletmek için tıkla ... Necmati' Alıntı: he şöyle bak heceliyom.. Ga-la-ta-sa-ray Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: Sen daha hecelemeyi öğren Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik. Beşiktaş Genişletmek için tıkla ... Kavga yook Öğretiyorum baaak F--E--N--E--R--B--A--H--Ç--E
Mert' Alıntı: BBBBBBBBBBBBBBBBBB EEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ KKKKKKKKKKKKKKKKK TTTTTTTTTTTTTTTTTT AAAAAAAAAAAAAAAAAA ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ Oldu mu Genişletmek için tıkla ... Necmati' Alıntı: he şöyle bak heceliyom.. Ga-la-ta-sa-ray Genişletmek için tıkla ... Mert' Alıntı: Sen daha hecelemeyi öğren Gücüne güç katmaya geldik Formanda ter olmaya geldik Beşiktaş seninle ölmeye geldik. Beşiktaş Genişletmek için tıkla ... Kavga yook Öğretiyorum baaak F--E--N--E--R--B--A--H--Ç--E
osmisyum Üye Mert' Alıntı: Öğrendim B-E-Ş-İ-K-T-A-Ş Genişletmek için tıkla ... Yanlış öğrenmişsin _F_E_N_E_R_B_A_H_Ç_E_
Mert' Alıntı: Öğrendim B-E-Ş-İ-K-T-A-Ş Genişletmek için tıkla ... Yanlış öğrenmişsin _F_E_N_E_R_B_A_H_Ç_E_