5800 v51 mi yoksa c6 firmware mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ocak.1907

Üye
    Konu Sahibi
5800 v51 mi yoksa c6 firmware mi?
Arkadaşlar telefonuma 5800 v51 mi yoksa kullanıcıların kendi yaptığı c6 yı mı kurmalıyım?
Sizce hangisi daha iyi? c6 yı yüklersem beğenmezsem nokianın orjinal sürümünü geri yükleyebilir miyim?

emr-erock

emr-erock

Üye
Arkadaşım C6 Sürümü ZAten V51 in CFW Sürümüdür.Beğenmezsen V51 E geri dönebilirsin Kuşkun olmasın..İkisinide birdene istersen hangisini beyenirsen.
Ben C6 Firnware kullanıyorum..

De[M]oN*

De[M]oN*

Üye
suanda n97 mını yazılımı var gayet ıyı hızlı stabil.

OğuzcanAbi

Üye
ikis,de bendce işe yaramaz

legand_fb

Üye
c6 cfw kullaniyorm ve gayet hizli ve guzel..

qpel

Üye
ben kendi yaptığım c6 yı kullanıyorum ufak tefek kusurları var tabiki ama bence 5800 v51den dan daha iyi en azından 2 saat ekran dönecek diye beklemiyorum

wairhumer

wairhumer

Üye
cfw nın + tarafları var - tarafları var bı dene bence v51 kullanıyorsun sanırım su an bırde cfw dene hangısı kafana yatarsa ben canım sıkıldıkca degısıyorum ama gorsellıge onem veren bırı olarak cfw daha guzel gelıyor bana ayrıca gerı donus ıcın hıc bır kuskun olmasın cfwı nasıl yukluyorsan orjınalede oyle donersın hıc bır sorunda yasamazsın gonul rahatlıgı ıle kullan cfwa

halileksi

Üye
arkadaşlar ben c6 yazılımını kurdum fakat bı sorun var yeşil ışık sönmüyor ve çok sarj yemekte geri dönüşüm nasıl yapabilirim teşekkurler

Mertolozzi

Mertolozzi

Üye
Ben c6fw kullanıyorum şimdilik güzel :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt