Ekran Kartı Benden Sorulur

Sponsorlu Bağlantılar

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil:oke:

DSJSPextes

DSJSPextes

Üye
Teşekkürler :oke:

batuone

Üye
nvidia 8400 gs şimdiden tşk..:oke:

--------------- Ekleme ---------------

bu arada sen bunların sıralamasına benchmarktan mı bakıosun...

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
Palit gts 250 yimi tavsiye edersin ati hd 5750 yimi ? Testlerde hızı daha az olmasına rağmen nvidia daha fazla puan alıyor anlayamadım ben ?

hakan.c

hakan.c

Üye
zotac 521 mg 8500 gt bu nasıl??

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Ati Radeon Hd 5600 ? bu nasıl

hakan.c

hakan.c

Üye
120 liram var..512 megabayt 8500 gt zotac ekran kartı var...bu kart beni ne kadar daha idare eder ve 120 liraya alacağım ekran kartı bundan ne kadar iyi olur??

asedme

asedme

Üye
Ati Readon HD 4350 overclockla 655 mhz gpu 988 mhz bellek nasıl sence?

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Ati Readon HD 4350 overclockla 655 mhz gpu 988 mhz bellek nasıl sence?
overclock bence hiç yapmaya gerek yok...çok az bir performans fark eder....overclocka hayır
120 liram var..512 megabayt 8500 gt zotac ekran kartı var...bu kart beni ne kadar daha idare eder ve 120 liraya alacağım ekran kartı bundan ne kadar iyi olur??
130 tl ye hd4670 alabilirsin çok iyi bir kart
hd4670 bencmark
crysis warhead
low:48 fps
ultra:15 fps
cod modern warfere 2
low:120 fps çok çok iyi
high:40 fps iyi

Ati Radeon Hd 5600 ? bu nasıl

zotac 521 mg 8500 gt bu nasıl??
eski bir kart
crysis
low:23 fps
high:15 fps
idare eder

Palit gts 250 yimi tavsiye edersin ati hd 5750 yimi ? Testlerde hızı daha az olmasına rağmen nvidia daha fazla puan alıyor anlayamadım ben ?
kesinlikle hd5750 kendim kullanıyorum 2 hafta önce aldım palit nvidiayı bırak
fazla söze gerek yok
crysis
medium:65 fps
high:31 fps
mafia 2
low:50 fps
ultra:40 fps :D

nvidia 8400 gs şimdiden tşk..:oke:

2005 yılından kalan eski bir kart hiçbir zaman iyi değildi :D
crysis
low:15 fps

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
hangi marka hd 5750 önerirsin ?

pcwolf

pcwolf

Üye
Utku™
Aslında güçlü bir psu ile ekran kartına oc yapılınca aşırı fps farkı olabiliyor. Her kartın oc potansiyeli olmayabiliyor tabi o da var.

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
sapphire daha iyi deimi yoksa fiyat konusundamı powercolor

alperrrr34

alperrrr34

Üye
benim en fazla 200 tl bütçem var hngi ekran kartını önerirsin

(E)snek

(E)snek

Üye
Şimdi Burda Anlamadığım Birşey var Ben Sana HD 4870x2 Nasıl Desem Sen Super Desen Ne Değişecek ?
(Benhcmark dan Haber Olmadığımızı Gösterir :) )
Eğer Ekran Kartı Tavsiyesi Yapıyorsan HWM Deki Konular gibi Fiyat/Performans na Göre Yapman Gerekir
Birde 5750 yi Kalıplaştırmıssın Başka Kartmı Yok ? Şahsen 300TL ye HD4870 Alın Derim Eğer Cok Kötü Texture Detaylarında DX11 de Oynamak istiyorsanız 5750 Derim ama Buda 3D Modellemede Performans Farkı Yaratıyor
Çizim Yaptığım Şirkette Kartlar Sapphire VaporX GDDR 5 HD5870 (3lü Eyefinity ile Kullanılıyor) ve Evimde Bulunan HD 4870x2 de Çook Daha iyi Çizim Performansı Alıyorum (3lü Eyefinity bundada Kullanılıyor) İşlemciler Aynı Model i7 ve Diğer Bileşenler Neredeyse Aynı ( Orda 8GB Ram var Bende 4GB) Son Olarak Arkadaşlar Ekran Kartı (veya Başka bir Temel Bileşen) Danışmış Olsanız Bile İnternetten BENCHMARK Sonuçlarına ve Yorumlarına Bakmazsanız Yolda Kalırsınız...

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi Burda Anlamadığım Birşey var Ben Sana HD 4870x2 Nasıl Desem Sen Super Desen Ne Değişecek ?
Eğer Ekran Kartı Tavsiyesi Yapıyorsan HWM Deki Konular gibi Fiyat/Performans na Göre Yapman Gerekir
Birde 5750 yi Kalıplaştırmıssın Başka Kartmı Yok ? Şahsen 300TL ye HD4870 Alın Derim Eğer Cok Kötü Texture Detaylarında DX11 de Oynamak istiyorsanız 5750 Derim ama Buda 3D Modellemede Performans Farkı Yaratıyor
Çizim Yaptığım Şirkette Kartlar Sapphire VaporX GDDR 5 HD5870 (3lü Eyefinity ile Kullanılıyor) ve Evimde Bulunan HD 4870x2 de Çook Daha iyi Çizim Performansı Alıyorum (3lü Eyefinity bundada Kullanılıyor) İşlemciler Aynı Model i7 ve Diğer Bileşenler Neredeyse Aynı ( Orda 8GB Ram var Bende 4GB) Son Olarak Arkadaşlar Ekran Kartı (veya Başka bir Temel Bileşen) Danışmış Olsanız Bile İnternetten BENCHMARK Sonuçlarına ve Yorumlarına Bakmazsanız Yolda Kalırsınız...
bende bütçesine en uygun en iyi performanslı kartı öneriyorum git hwm ye bak hoşuna gitmiyorsa tamam mı :bye2:

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye

sendeki bu hd 4870 hastalığı ne :) çizim için hd 4870 senin bilgisayarında daha iyi performans gösterebilir ama oyunlarda hd 5870 in yarısı olamaz

NowOrNewer

NowOrNewer

Üye
Ati HD 3400 series (W1941) sen ce nasıl ben hiç anlamam ekran kartından oyun için iş görürmü?

Üst Alt