htc touch 2 GPS sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tafn

tafn

Üye
    Konu Sahibi
htc touch 2 GPS sorunu
Arkadaşlar telefonum htc touch 2 kutusunun üstünde dahili GPS anteni yazıyor olmasına rağmen GPS'i kullanırken (google maps ile kullanıyorum) internete bağlanmayı gerektiriyor dahili anten ne işe yarıyor htc bizi kazıkladı mı ben ayarları yapamadım mı yoksa ben karacahilin teki miyim sıyırıcam kafayı yakın da lütfen yardım edin seyahati çok seviyorum internet paketimide ama şu ..... GPS'i yüzünden tadım tuzum kaçtı:hmmm:ağlarım::off::vur:(:stres:

bulentozi1905gs

Üye
copilotlive ın 14 günlük deneme sürü var programı çalıştır orada hangi adresten indireceğin yazıyor yada navigasyon programlarından igo pda olanların hepis bu telefonda çalışır ben igo 8 az önce denedim çalışıyor ancak uyduyu porgrama girer girmez bulmuyor elinle bir kez uydu bağlattıktan 15 sn sonra buluyor yani dert edecek bi konu değil ve gps modulu gayet iyi benim omnia ile gps verisi orta iken htc yüksek veri ve daha hızlı bağlanıyor uyduya çok hoşuma gitti biraz araştırma yaparsan bulabilrsin sitede link vermenin yasak olup olmadığını bilmiyorum

tafn

tafn

Üye
    Konu Sahibi
sağolun igo 8 i deneyeceğim

resim

Üye
googlemaps harıtaları yüklemek için internet bağlantısı gerektirir. Başka bir Navigasyon programı (iGo, Garmin, Tomtom vb.) kurmanız gerekir.

fadanur

Üye
googlemaps harıtaları yüklemek için internet bağlantısı gerektirir. Başka bir Navigasyon programı (iGo, Garmin, Tomtom vb.) kurmanız gerekir.

hepsinide denedim. sorunsuz çalışıyor

figo54

figo54

Üye
Arkadaşlar ,htc touch2 aldım. yarın geliyor,bu cihaza program nereden bulabilirim.?

61semih

61semih

Üye
saçma olan su HATTA KONTOR VARKEN KONTOR GIDIYOR GOOGLE MAPS TEN AMA KONTOR YOKKENDE PEKALA SORUNSUZ CALISIYOR!!! bu sacmalıgı acıklıyabılecek olan varmı ?

edit : turkcell ken de vodafon danda kontor olmadıgı zaman baglanıyor ama kontor olunca kontoro gıdıyor :S

yavuz364

Üye
bende kontör yokkan veriye ulaşılamıyor tarzında bi hata veriyor...
saçma olan su HATTA KONTOR VARKEN KONTOR GIDIYOR GOOGLE MAPS TEN AMA KONTOR YOKKENDE PEKALA SORUNSUZ CALISIYOR!!! bu sacmalıgı acıklıyabılecek olan varmı ?

keremoglu

Üye
arkadaşlar htc touch2 teklefonuma igo 8 navigasyon programı yükledim sorunsuz çalışıyor ancak uydu bağlantısı yapamıyor. sıkıntı nerden kaynaklanıyor. lütfen bi yardım.

61semih

61semih

Üye
arkadaşlar htc touch2 teklefonuma igo 8 navigasyon programı yükledim sorunsuz çalışıyor ancak uydu bağlantısı yapamıyor. sıkıntı nerden kaynaklanıyor. lütfen bi yardım.

aynısıyla bende karsılastım program calısıyor ama yerını bulmuyor ıkı saat beklesende bulmuyor ben en sonunda vazcaydım gps ten ...:vur

tcspirit

Üye
com 4

port 4800

olarak GPS ayarı yap calısır

--------------- Ekleme ---------------

igo 102680
primo 168090 kur

61semih

61semih

Üye
yahu igo 102680 i yukledım ayarları com 4 port 4800 e ayarladım ama programda konum bulamıyor konumuma gıt dıyorum baska yer cıkıyor programdandan ayarları yaptım telefonun ayarlarındanda gps bulunuyor dıyor ayarı yapınca ama programa gırınce gps cekmıyor gorunuyor ve yerımı bulamıyor sorun ne

edemon

Üye
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim bende de HTC Desire HD 2 vardı ve aynı dertten muzdariptim. 2 kere Servise gönderdim
(bu arada her yerde sevis yok sadece İstanbul'da var) programlar yükledim anteni temizlettim ama nafile. Sonunda çözümü
buldum HTC'yi sattım (Yok pahasına sattım çünkü tutulmadığını söylüyorlar ve öyle alıyorlar) ve mükemmel bir cihaz olan
Samsung Galaxy s II aldım. Şimdi Navigasyonu açar açmaz GPS bağlanıyor (1-2 saniye içinde üstelik üzerinde lisanslı IGO
navigasyon programıda mevcut) ve bende yoluma bakıyorum. Kafam rahat. Yeni telefon alacak arkadaşların dikkatine sunulur
daha önce HTC alanlarada geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt