J.A.F cmd 17 block hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byesho

byesho

Üye
    Konu Sahibi
J.A.F cmd 17 block hatası
Arkadaşlar jaf la yazılım yüklemeye çalışıyorum herşeyi doğru yapıyorum flash dedikten sonra şöyle bir hata veriyor = stage 2 starting.......error= ve arkasından cmd 17 block hası diyor. yardımlarınızı bekliyorum.

sefayılmaz

sefayılmaz

Üye
bende aynı hatayı aldım yardım edebilecek kimse yokmu

bild

bild

Üye
sorun güncel

nescafe656

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum bir türlü çözemedim

--------------- Ekleme ---------------

Cmd 17 block hatası çözümü

Bir çok forumda rastladım telefona flash atarken cmd 17 block hatası ile karşılaşan arkadaşlar var çözümü çok basit arkadaşlar ...
Usb kablonuzu pcnin ön panelindeki usb girişlerine bağlıyorsunuz bu yüzden bu sorunu geçemiyorsunuz.
Pc'nin arka bölümündeki girişlerden bağlayın hiç bir hata almadan flash'ınızı atın...
ALINTIDIR:::

• Beğen
Tepkiler: unloved

nescafe656

Üye

Bir çok forumda rastladım telefona flash atarken cmd 17 block hatası ile karşılaşan arkadaşlar var çözümü çok basit arkadaşlar ...
Usb kablonuzu pcnin ön panelindeki usb girişlerine bağlıyorsunuz bu yüzden bu sorunu geçemiyorsunuz.
Pc'nin arka bölümündeki girişlerden bağlayın hiç bir hata almadan flash'ınızı atın...

bu şekilde denendi %100!!!!! çözüm

• Beğen
Tepkiler: hsenx ve unloved

talhagac

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum bir türlü çözemedim

--------------- Ekleme ---------------

ALINTIDIR:::
doğru ve nedeni öndeki kök hublara (öndeki usb sokulan yer) elektrik az geliyor arkada olan yer ise ana hub ve elektrik yeterince geliyor aynı sorun joystickler içinde geçerli...:bigstar:

eldevarhuzun_15

Üye
sağol arkadaŞIM NEKADAR YORDU BENİ YA ÇOK SAĞOL

messiyeni

Üye
çok saol bilader tam servise goturuyodum telefonu ve oldu hata alanlar uygulayabilirler +

nescafe656

Üye
bizler sizin için buralardayız

alamet_21

Üye
çok sağol halletim sayende
:oke:

realdjferdy

realdjferdy

Üye
ön arka şart değil akım sorunu... Öndede olsa Usb nin yerini değiştirin düzeliyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...