TTPod v3.71 S60v5 TR by MegaloManiaX (for Hacked Phones)

Sponsorlu Bağlantılar

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
megalomaniax yamuk yapmaz,çalıntı yapmaz hemen çamur atanlar var yaa.Adamlar emek harcıyor o kadar upload ediyor,o kadar program türkçeleştiriyor bi de laf ediyorlar bilip bilmeden ya.Teşekkürler Mega Kardeş eline emeğine sağlık.

Sağolun. Güle güle kullanın :oke:

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler emeğine sağlık

ben_okan_

Üye
tsk emeginize saglık

Fear_Boy181

Üye
Sertifika hatası servis sağlayıcınızla görüsün diyo.Tel c6

flawless_kyo

Üye
program güzel ama dosya taraması yaptığımda kendi kendine kapanıyor toplam 900 kadar mp3 var 350 de kapatıyor sorun ne anlamadım tel 5800 hackli

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
program güzel ama dosya taraması yaptığımda kendi kendine kapanıyor toplam 900 kadar mp3 var 350 de kapatıyor sorun ne anlamadım tel 5800 hackli

c2z.rmp'niz aktif olduğu için atar. Birde c2z.rmpyi deaktif yapıp deneyin. Sonucu burdan yazarsınız.

coke019-23

coke019-23

Üye
Harika bişey ellerine sağlık..

Orodruin

Üye
Güvenilmeyen sağlayıcıdan edinilen uygulama yüklenemez hatası alıyorum. Yeniden sertifikalandırmama rağmen yüklenmiyor.

Bu arada telefonum hackli değil.

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
    Konu Sahibi
Güvenilmeyen sağlayıcıdan edinilen uygulama yüklenemez hatası alıyorum. Yeniden sertifikalandırmama rağmen yüklenmiyor.

Bu arada telefonum hackli değil.

İkinci linki dene. Yine olmazsa yapacak birşey yok. Çünkü bu programın çalışması için patch4run lazım. Bu da 5800'da kendinden bulunmuyor maalesef. Teliniz hackli olması gerek. Başlıkta da yazdığı gibi.

SilentOne

SilentOne

Üye
saol

akrep16

akrep16

Üye
bende sistem hatası veriyor kaç tane versiyon yüklediysem aynı hata tel 5800

caglet

caglet

Üye
Deniyicem umarım güzel temalar bulurum

ayarci105

Üye
teşekkürler kardeş sağolasın

Erman_

Erman_

Üye
Sistem hatasını bende alıyorum. Telefonum Hackli. Ama patch olayına bakmadım rompatcer dan. Open4 all mu açık olması lazım nedir anlamadım?

enka

enka

Üye
birde şu uygulamanın hack sız tl icin sertifikasız olanını yapsanız pek memnun oluruz

kumuk

kumuk

Üye
teşekkürler

Üst Alt