hoşbulduk.öle bi uğrim dedim yogun ısrar üzerine :d:
Perfect! Üye Dafny' Alıntı: hoşbulduk.öle bi uğrim dedim yogun ısrar üzerine Genişletmek için tıkla ... iyi ettin
Dafny Üye halil09' Alıntı: iyiyiz siz nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... yanlıs anlama ben hepinize sordum idare edr ben de --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: beni biliyosun anlatttım sana Genişletmek için tıkla ... biliyorum
halil09' Alıntı: iyiyiz siz nasılsınız ? Genişletmek için tıkla ... yanlıs anlama ben hepinize sordum idare edr ben de --------------- Ekleme --------------- !!Burak!!' Alıntı: beni biliyosun anlatttım sana Genişletmek için tıkla ... biliyorum
Perfect! Üye Dafny' Alıntı: yanlıs anlama ben hepinize sordum idare edr ben de --------------- Ekleme --------------- biliyorum Genişletmek için tıkla ... yanlış anlamadım ki öylesine dedim
Dafny' Alıntı: yanlıs anlama ben hepinize sordum idare edr ben de --------------- Ekleme --------------- biliyorum Genişletmek için tıkla ... yanlış anlamadım ki öylesine dedim
Dafny Üye halil09' Alıntı: ben gidiyorum kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ... görüşürüz halil09' Alıntı: yanlış anlamadım ki öylesine dedim Genişletmek için tıkla ... he iyi o zaman sahra25' Alıntı: H.geldin Feyza Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk sen de hoşgldn ablacım
halil09' Alıntı: ben gidiyorum kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ... görüşürüz halil09' Alıntı: yanlış anlamadım ki öylesine dedim Genişletmek için tıkla ... he iyi o zaman sahra25' Alıntı: H.geldin Feyza Genişletmek için tıkla ... hoşbulduk sen de hoşgldn ablacım
Revengeful Emekli Yönetici halil09' Alıntı: ben gidiyorum kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ...
Burak Üye halil09' Alıntı: ben gidiyorum kendinize iyi davranın Genişletmek için tıkla ... iyi geceler.