N95-1 WI-FI bağlantı problemi

Sponsorlu Bağlantılar

atemiz90tr

Üye
    Konu Sahibi
N95-1 WI-FI bağlantı problemi
Arkadaşlar N95-1 cihazımla şifresiz olan kablosuz ağlara bağlanabiliyorum fakat evimdeki Pikatel Airmax-101 (ttnet in verdiği modem) arasındaki bağlantıyı bir türlü kuramadım. telefon ağı buluyo WEP anahtarı istiyo, yazıyorum anahtarı, erişim noktası tanımlandı diyo sonra bağlanılıyor diyo en son WLAN ağı bulunamadı yazıyo. WLAN ayarlarından güç tasarrufunu falan da kapattım ama işe yaramadı bilen arkadaşlar yardımcı olurmusunuz lütfen?...

• Beğen
Tepkiler: MegaCimbomlu

ediesel

Üye
arkadaşım kablosuz olayı biraz karmaşıktır. sana tavsiyem telefonla modem arasında beton duvar kapı gibi şeylerin olmamasına dikkat et bir de modeme telefonun mac adresini tanımlamayı dene.

atemiz90tr

Üye
    Konu Sahibi
güncelll...

matela

matela

Üye
bende yeni n95 aldım aynı sorun bendede var:( telefonun mac adresini tanımlamayı dene
demissinde ben bunu nasıl yapabilirim

muhtarturk

Üye
Benim de bir Sorunum var N95 8 GB kullanıyorum:Ben Wifi üyesiyim Wifi yayının olduğu yerde Wifi den bağlanmak istiyorum.Bağlan dediğimde aslında kullanıcı adı ve şifresini sorması gerekmektedir.Şifre ve parola istemiyor bağlanıyor diyor ve ağ cevap vermiyor diye bağlanamıyor.Bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım ederseniz sevinirim.Saygılar

kayahalil

Üye
arkadaşlar bndede n95-1 var ama bn hçbr şeklde wi-fi ye bağlanamıyorum nasıl bağlanabilirim anlatabilirmisiniz

şaron

Üye
ama anlatamam k bamayın gendim zor buldum sizde arayın bulun :yuru :megafon::kop: zuhahaha çok fenayımmm :))

MegaCimbomlu

Üye
ewt :)

weyselow

weyselow

Üye
ama anlatamam k bamayın gendim zor buldum sizde arayın bulun :yuru :megafon::kop: zuhahaha çok fenayımmm :))
nasıl yaptın dostum lütfen bana pm özelden atabilrmismn rica ediyom şimdideen teşk.:ağlarım:

Üst Alt