program ve Oyun isteyenler Gelsin (IPHONE İÇİNDİR )

Sponsorlu Bağlantılar

ahmozt1

Üye
Slm trainyard diye bir oyun gormustum arkadasta bunu bulma imkanımız varmı acaba ..
cok tesekkuler..

Revengeful

Emekli Yönetici
e1b1

e1b1

Üye
Tşklr

eyup007

eyup007

Üye
ilk sayfalardaki rpg ler hoşuma gitti :) online oynanıyormu bunlar?

ve onlıne oyun lazım

ExceptionaL

ExceptionaL

Üye
Slm engin abi real football 2011 için vermiş olduğun linkler çalışmıyor. Sitedekilerde çalışmıyor. İnstallous ta da gözükmüyor. Apptrackr.org da da bulamadım. Yani anlıyacağın hiçbir yerde bulamıyorum. :vur:vur Rica etsem bu oyunu sağlam bir şekilde linkini verirmisin?

--------------- Ekleme ---------------

Engin abi gerek kalmadı yabancı bir siteden buldum. Bulamayanlar içinde linkini veriyorum.
bu linkten indirebilirsiniz.

judgemend01

Üye
Engin bey benim bir sorum olucaktı..Ben telefonuma jailbreak yüklemek istemiyorum fakat telefona oyun,program vb. şeyler atmak istiyorum.itunes'tan üyelik yaparsam indirdiğim 'free' veya ücretli oyun ve programları sorunsuz çalıştırabilirmiyim?YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM...

Revengeful

Emekli Yönetici
Engin bey benim bir sorum olucaktı..Ben telefonuma jailbreak yüklemek istemiyorum fakat telefona oyun,program vb. şeyler atmak istiyorum.itunes'tan üyelik yaparsam indirdiğim 'free' veya ücretli oyun ve programları sorunsuz çalıştırabilirmiyim?YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM...
Jailbreak işlemini yaparsan istediğin her oyunu ve programı sorunsuz yükleyebilirsin :)

emreee7834

Üye
Dostum Bana 2 tane Uygulama LAzım Teki Ufleyerek Etek Kaldırma Oyunu Var Videosunu izlemistim Cok Makara Bisey Onu bulmanı istiyorum Bide Bitane TEma Var Kadın Geliyo Elinde Kovayla Sonra Camı Siliyor Biraz Erotige Kacıyor O Tema Ama Cok Aradım Bulamadım Eger Bulabilirsen iyi Olur :)

punqermojo

Üye
konu çok yararlı olmuş teşekkürler :oke:

ETERN%u0130TYSPEED

Üye
slm linkteki uygulamayı bulabilirmisiniz acaba

oguzozi

Üye
Dostum daha önce verdin mi bilemiyorum.Verdiysen kusura bakma.
İgo son versionu var mı avrupa yada batı avrupa mapıyla.

dilor

Üye
Engin bey öncelikle yardımlarınızdan dolayı TEŞEKKÜR etmek isterim.
Benim sizden ricam.
gps navigasyon programı olan GARMİN proramını ve avrupa haritasını (eğer avrupa yok ise FRANCE haritasını) iphone versiyonunu bulmanızı sizden arz ve rica ederim.
Saygılarımla.

maverick61ts

maverick61ts

Üye
Traffic rush ve where is my phone uygulamalarının ücretsizi kırılmamış iphone icin ?¿
traffic rush vardı eskiden ücretsizdi indirmiştim öle böle derken silindi... =/

savass07

Üye
mrb,paylasimlar icin tesekkurler. ben 'ceydia daki "mywi" programinin versiyonunu istiyorum bulabilirsen ,simdiden cok tesekkur ederim :))

mrb,paylasimlar icin tesekkurler. ben 'ceydia daki "mywi" programinin versiyonunu istiyorum eger bulabilirsen ,simdiden cok tesekkur ederim :))

bycengiz

bycengiz

Üye
Selam Bana iron man 2 lazım bulabilirmisin ?

Not: İphone 3Gs 4.1 JB telefonum =)

Teşekkürlerr...

scemberci

Üye
DİSHPOİNTER AUGMENTED REALİTY
ipohone için uydu bulma programı bulabilirmisiniz acaba app store da var

luxorrr90

Üye
1 milyon canlı para nın oyunu çıkmış elinde olan varsa atabilirse çok sevinirim.şimdiden teşekküerler

yusa1234

Üye
yaa abi sen need for speed hot pursiet i bulabilirsen çok sevininrm...şimdiden tessekkürler....:D

yaa bitane okey oyunu var onu paylaşırsana sevinirm engin abi ...ama online olan deil....şimdiden teşşekürrler...

yarbay38

Üye
engin abii sanirim adini yanlis gormediysem
eger yanlis isem kurusa bakma
ben bir arkadasta gordum onun iphone 3gs var tus kilidini acarken slide i kaydiriyor ve slide kayarken hemen arkasindan trabzonspor yaziyor
bende iphone 4 var bende aynisindan istiyorum
ama fenerbahce yada yarbay38 yazarsa iyi olur bunu nasil yapabilirim
forum dan pek anlamiyorum ozel msj atarsan cok memnun olurum
tesekkur ederim

yusa1234

Üye
bi tane puff die bi oyun vardı erotik onu verbilirmisn????

yaa lütfen yardım edebilirmisn????

Üst Alt