BootScreen Manager...

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
BUYRUN BEYLER BUNLARDA BENDEN OLSUN.

UE-GAZİ KONUNUN İÇİNE EKLERSEN SEVİNİRİM.

Teşekkürler

faruktml

faruktml

Üye
Yok Yeni PR.1.3 ü yükledim uygulama yöneticisinden tümü diyorum Boot yazıyorum çıkan programlar:

fm-boost

Panunucci resuming audiobook and podcast player

PenPen skecthbook

ayrıca bi katalogmu yüklemem gerekiyor :S anlamadım ama çıkmıyor işte

--------------- Ekleme ---------------

X-terminal ile yüklediğimden Dolayı Çıkmıyor Olabilir ama onuda tam yükleyebildim mi bilmiyorum :S

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yok Yeni PR.1.3 ü yükledim uygulama yöneticisinden tümü diyorum Boot yazıyorum çıkan programlar:

fm-boost

Panunucci resuming audiobook and podcast player

PenPen skecthbook

ayrıca bi katalogmu yüklemem gerekiyor :S anlamadım ama çıkmıyor işte

X-terminal ile yüklediğimden Dolayı Çıkmıyor Olabilir ama onuda tam yükleyebildim mi bilmiyorum :S

Öncelikle depolardaki tüm programları görebilmen için depo kayıtlarını girmelisin.

Detaylar için BURAYA

faruktml

faruktml

Üye
Teşekkürler.

BootScreen Buldum şimdi de install diyorum ama yüklemiyor :S

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Problemini açık ve net bir şekilde ekranga gördüklerin ile birlikte hatta ekran görüntüsü ile destekleyerek açıklarsan yardımcı olabilirim...

faruktml

faruktml

Üye
Tamam Hallettim Teşekkürler :oke:

enes bilgu

Üye
Hocam 10 numara oldu valla elıne saglık

NR6630

NR6630

Üye
bend birtane koyucam buraya ve n900 ünüz windows yedi gibi açılsın upload ediyorum:oke:

Windows 7 orjinal açılışını koycam

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Koyda eklentilere ekliyeyim... :oke:

NR6630

NR6630

Üye
Koyda eklentilere ekliyeyim... :oke:
EVET ARKADAŞLAR GAZİ ARKADAŞIMIZIN KEŞFETTİĞİ BU GÜZEL PROGRAMA BİRDE BEN VİDEO EKLEYEYİM DEDİM VE İŞTE WİNDOWS 7 NİN ORJİNAL AÇILIŞ VİDEOSU BUYRUN ANLATIMI ZATEN GAZİ YAPMIŞ :oke::oke:

By_aLpKuN

By_aLpKuN

Üye
EVET ARKADAŞLAR GAZİ ARKADAŞIMIZIN KEŞFETTİĞİ BU GÜZEL PROGRAMA BİRDE BEN VİDEO EKLEYEYİM DEDİM VE İŞTE WİNDOWS 7 NİN ORJİNAL AÇILIŞ VİDEOSU BUYRUN ANLATIMI ZATEN GAZİ YAPMIŞ :oke::oke:

İndiriyorum bakalım nasılmış :) teşekkürler

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
NR6630 kullanıcı adlı arkadaşımızın paylaşmış olduğu Windows Se7en açılış ekranı 1. mesaj eklentilere eklenmiştir... Teşekkür ederim... :oke:

NR6630

NR6630

Üye
İndiriyorum bakalım nasılmış :) teşekkürler
TÜM MAXİCEP MAEMO AİLESİNE BEN TEŞEKKÜR EDERİM (ayrıca moderatörümüz gazi bey'e de teşekkürler) ben yaptım açılış olarakta bayağı hoş durdu videoyuda covert ettim 800*480 ekran olarak:oke::oke: değişik şeyler buldukça koyarım

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
TÜM MAXİCEP MAEMO AİLESİNE BEN TEŞEKKÜR EDERİM (ayrıca moderatörümüz gazi bey'e de teşekkürler) ben yaptım açılış olarakta bayağı hoş durdu videoyuda covert ettim 800*480 ekran olarak:oke::oke: değişik şeyler buldukça koyarım

Eline sağlık kardeşim... :oke:

blorde

blorde

Üye
Kardes eline saglik . artik o nokia nin orjinal el SIKISMA [ pazarlik yapar gibi :) ] videosundan kurtulduk .

e1b1

e1b1

Üye
6300 a olur mu ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt